Menu
in

Pub-urile din Anglia s-ar putea deschide luna aceasta. Milioane de locuri de muncă sunt în pericol

Pub-urile din Anglia s-ar putea redeschide încă din 22 iunie, întrucât premierul se grăbește să salveze aproximativ 3.500.000 de locuri de muncă.

Boris Johnson se străduiește să readucă țara la normal până în iulie, după ce ministrul pentru Afaceri, Alok Sharma, a avertizat că restricțiile ar putea provoca o „mare problemă pentru locurile de muncă” în sectorul ospitalității.

Acesta a creat un grup de miniștri a căror misiune este să facă economia să funcționeze din nou în luna următoare.

În prezent, pub-urile, barurile și restaurantele ar trebui să rămână închise până cel puțin pe 4 iulie. Miniștrii, inclusiv cancelarul Rishi Sunak, au de gând acum ca localurile să se redeschidă până pe 22 iunie. Sursele din guvern au confirmat că data este în discuții, relatează The Financial Times, citat de Metro.

Noi reguli în pub-urile englezești după ridicarea restricțiilor: Nu se mai bea la bar, sarea și piperul dispar de pe mese

Industria ospitalității a fost puternic afectată de pandemie, Johnson cerând anterior oamenilor să evite mersul la restaurant de pe 16 martie.

Restricțiile oficiale au venit o săptămână mai târziu. De atunci, restaurantele și barurile au instalat purificatoare de aer și ecrane din plexiglas, în scopul de a proteja clienții și personalul atunci când se vor redeschide.

Asociația UK Hospitality a susținut că măsurile actuale de distanțare socială vor îngreuna întreprinderile să obțină profit.

În conformitate cu normele actuale, restaurantele vor trebui să-și restrângă capacitatea.

Cum se pregătește Spania de repornirea turismului: distanţe de securitate pe plaje, teste la intrarea în hoteluri, restaurante reorganizate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version