Menu
in

Ryanair devine mai strictă cu politica sa de măsurare a bagajelor: „Am văzut că mulți trebuie să plătească 50 de euro în plus”



Unul dintre motivele succesului companiei aeriene low-cost irlandeze Ryanair este politica sa de bagaje, care vă permite să transportați o geantă de călătorie gratuit. Însă, potrivit presei britanice, compania devine din ce în ce mai strictă în controalele acestor genți înainte de urcarea în avion. Ryanair devine mai strictă cu politica sa de măsurare a bagajelor.

Daily Mail publică mărturia jurnalistei Emily Chaplin, o călătoare care a fost martoră cum zeci de pasageri au fost nevoiți să plătească 46 de lire sterline (mai mult de 53 de euro) pentru că bagajele lor nu corespundeau măsurătorilor chiar înainte de a se îmbarca pe un zbor Ryanair între Birmingham și Tenerife, în 6 mai. 

► Panică la bordul unui avion Ryanair în zbor spre Marea Britanie – pilotul s-a întors la jumătate de oră după decolare

Ryanair devine mai strictă cu politica sa de măsurare a bagajelor

După ce a trecut de controlul de securitate a aeroportului din Birmingham, jurnalista a văzut o coadă separată care le cerea pasagerilor să-și măsoare bagajele de mână, ale căror limite sunt 40x20x25 cm.

„Am mai călătorit cu Ryanair de multe ori înainte, dar niciodată nu am văzut regula aplicată atât de strict”, a spus jurnalista, care mai spune că până la 13 pasageri au picat testul și au trebuit să plătească în plus pentru a se urca la bord.

Ryanair oferă „îmbarcare prioritară”. Pentru 5 sau 6 euro (în funcție de cât timp este rezervat în avans) , pasagerul nu numai că va putea accesa avionul mai devreme, dar va putea aduce și un bagaj de mână suplimentar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version