Menu
in

Sute de amenințări la adresa primarului Londrei. Sadiq Khan, pus sub protecția poliției

Sadiq Khan, primarul Londrei, se află pentru cel puțin 24 de ore sub protecția poliției, după ce a primit amenințări pe Internet.

Decizia s-a luat după ce s-a stabilit că numărul mesajelor de amenințare primite a crescut îngrijorător. Astfel, primarul Londrei a primit 254 de amenințări într-un interval de trei luni.

Potrivit Daily Star, Primăria Londrei a solicitat de 17 ori intervenția poliției, într-un interval de trei luni, pentru amenințări live la adresa lui Sadiq Khan. De asemenea, alte 237 de amenințări la adresa primarului s-au înregistrat pe diferite site-uri de socializare.

În plus, a crescut și numărul amenințărilor teroriste, astfel că serviciile de securitate nu vor să riște nimic.

Nemulțumit de situație, Sadiq Khan a precizat că situația a degenerat după ce britanicii au votat ieșirea din Uniunea Europeană.

„Nu este normal ca o consecință a faptului că eu sunt musulman și primarul Londrei să fie plasarea mea sub protecția poliției. Campania pentru Brexit a scos întreaga mizerie la suprafață și a făcut ca lucruri anormale să fie considerate normale. Totul începe cu jocuri de cuvinte și cine știe ce grafitti, apoi ajungem la infracțiuni și ne trezim că Jo Cox (n.r. – fost politician britanic) a fost asasinată, iar un terorist poate să vină la Londra și să dividă comunități”, a fost mesajul transmis de primarul Londrei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version