Menu
in

Val de căldură în Marea Britanie, este posibil să se atingă temperaturi record de 40 de grade

Vremea în Marea BritanieVal de căldură în Marea Britanie – Meteorologii de la Met Office dezvăluie exact cât de probabil este ca valul de căldură din Marea Britanie să atingă 40 de grade Celsius.

Val de căldură în Marea Britanie

Un meteorolog de la Met Office a explicat probabilitatea de a vedea temperaturile atingând un nivel record în weekendul viitor.

Londra s-a bucurat de vreme caldă în ultima săptămână și asta a însemnat că locuitorii s-au înghesuit în parcuri și pe malul lacurilor din oraș. Oamenii nu asociază în mod normal vremea caldă cu Marea Britanie, dar în ultimii ani oamenii din Anglia s-au confruntat cu veri mai calde, nefiind neobișnuit ca temperaturile să depășească 30C.

Cu toate acestea, au fost făcute previziuni pentru temperaturile care vor urca la 40 de grade Celsius în weekendul următor, ceea ce ar fi un record. Recordul actual este de 38,7 C, o căldură experimentată la Grădina Botanică din Cambridge în 2019.

Sistemul de previziuni meteo GFS american a prezis peste 40 de grade în East Anglia duminica viitoare, dar suntem pe deplin conștienți că aceste predicții pot fi adesea nesigure. Deci, care este probabilitatea ca temperaturile să se ridice?

Britanicii se pregătesc de caniculă. “Cel mai lung val de căldură din ultimii 4 ani”, în UK, mai cald ca în Caraibe

Ce spune meteorologul Steven Keates

MyLondon.news a vorbit cu meteorologul Steven Keates de la Met Office. Vorbind despre predicția 43 de grade, Steven a spus că modelul sugerează „temperaturi cu adevărat ridicate.

Acest semnal este încă acolo, cu o căldură cu adevărat fără precedent fiind semnalată de acest model special, care afectează anumite părți din estul și sudul Angliei weekendul viitor, poate la începutul săptămânii viitoare.”

Steven a continuat: „Există o șansă de 10% ca valorile temperaturii să depășească 40 de grade. A fost un semnal foarte consistent de la acest model american, așa că nu poate fi ignorat.” Dar există o șansă de 30% ca temperaturile să depășească 38,7 grade C și să doboare recordul actual.

Există totuși un risc cu temperaturile în creștere și Met Office, împreună cu Public Health England, au emis o avertizare de sănătate de Nivel 3. Pentru a fi clasificată la nivelul 3, Londra trebuie să atingă cel puțin 32 °C în două zile și 18°C ​​într-o noapte fierbinte.

Zilele caniculare au un impact asupra societății, oamenii nu dorm în timpul nopții și unii oameni nu fac față bine căldurii, ceea ce poate duce la o presiune asupra NHS .

Alertă de nivelul 3 în Marea Britanie pentru căldură, cea mai caldă zi a anului, temperaturi de 34 de grade Celsius

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version