Menu
in

Marea Britanie se confruntă cu cea mai secetoasă lună mai din ultimii 124 de ani. Temperaturile ce depășesc 27 de grade

Marea Britanie se confruntă cu cea mai secetoasă lună mai din ultimii 124 de ani, în timp ce temperaturile continuă să fie cu mult peste media acestei perioade.

Sfârșitul de săptămână va aduce vreme uscată și însorită în cea mai mare parte a țării, scrie Daily Mail.

Cel mai cald va fi în vestul Angliei și în Țara Galilor, unde se vor atinge 27 de grade Celsius.

Este de așteptat ca vremea deosebit de caldă să îi scoată din case din nou pe britanici, care se vor îndrepta către plaje și alte locuri unde se pot bucura de soare.

Mai cald decât în Malibu! Temperaturi aproape caniculare în Marea Britanie. 28 de grade Celsius în luna mai

Meteorologii au anunțat că nici săptămâna viitoare nu va ploua în cea mai mare parte a Marii Britanii. Doar nordul extrem al Scoției va avea parte de ploi.

Cea mai ridicată temperatură de până acum din acest an a fost înregistrată la Santon Downham, în Suffolk, pe 20 mai, însă ar putea fi depășită zilele acestea când se așteaptă din nou peste 28 de grade.

Însă, se așteaptă ca de joi, 4 iunie, vremea să se răcească treptat.

Marco Petagna, de la Biroul de Meteorologie, a declarat: „S-ar putea atinge temperaturi de 27C sau 28C, începând de vineri. Până pe 5 iunie, lucrurile vot continua așa cum sunt în acest moment. De joi și vineri, săptămâna viitoare, vremea ar putea deveni mai schimbătoare.”

Românii întorşi din diaspora au făcut dezastru în centrele de carantină. Viceprimar: „Comportament de un primitivism înfiorător“

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version