Menu
in

Un mare actor american, surprins la cumpărături în UK, într-un supermarket Morrisons

Un mare actor american i-a luat prin surprindere pe cumpărătorii dintr-un supermarket din Marea Britanie.

John Travolta i-a lăsat cu gura căscată pe clienții unui supermarket Morrisons din Marea Britanie, după ce și-a făcut apariția acolo.

Potrivit The Independent, la câteva zile după ce i-a înmânat lui Will Smith premiul pentru cel mai bun actor la Gala Oscar, starul din Pulp Fiction a intrat într-un supermarket din Fakenham, Norfolk.

Imaginile lui Travolta cu membrii personalului, inclusiv cu agentul de securitate Gary Middleton, au fost distribuite online.

Middleton a declarat pentru Eastern Daily Press: „Nici măcar nu m-am apropiat de el. A venit la mine și mi-a strâns mâna. Am avut o conversație foarte frumoasă.”

Acesta a spus că oamenii au început să fie emoționați după ce l-au văzut pe John Travolta, dar actorul a stat timp de o oră pentru a vorbi cu clienții și cu membrii personalului cu care a făcut mai multe fotografii.

Actorul Dragoș Moștenescu, din „La Bloc”, patru ani de când s-a mutat în Londra. Cu ce se ocupă acum

Travolta, care se află în Fakenham pentru filmările la noul său film Paradise City, a mers și la pub-ul Wetherspoons, The Romany Rye, din Dereham.

Membrii personalului i-au confirmat apariția, iar clientul Jamie Salter a spus: „Întâlnirea cu John Travolta a fost ireală; Dereham nu are parte de obicei de unele dintre cele mai faimoase vedete de la Hollywood. Mă simt extrem de norocos că l-am întâlnit, deoarece cu siguranță nu a fost ceea ce mă așteptam să experimentez într-o ieșire de joi seara în Dereham.”

El a continuat: „Îmi place să merg des la The Romany Rye și niciodată nu aș fi anticipat că noaptea mea va fi în acest fel”.

Travolta a participat la premiile Oscar, duminică trecută (27 martie), unde a fost la o reuniune Pulp Fiction cu Uma Thurman și Samuel L. Jackson.

El a recreat celebra sa scenă de dans cu Uma Thurman din filmul lui Quentin Tarantino, lansat în 1994, fiind ovaționat de mulțimea prezentă.


…Un mare actor american, surprins la cumpărături în UK, într-un supermarket Morrisons…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version