Actorul Dragoș Moștenescu, din „La Bloc”, patru ani de când s-a mutat în Londra. Cu ce se ocupă acum

În urmă cu patru ani, actorul Dragoș Moștenescu a luat o decizie radicală. Celebrul Costel din serialul „La Bloc” și-a vândut proprietățile din România și s-a mutat definitiv, cu soția și cei trei copii, în Londra.

Dragoș Moștenescu a vrut să își continue cariera peste hotare, însă succesul nu a fost chiar cel pe care îl avea pe vremea când făcea parte din echipa Pro TV.

Dacă până la izbucnirea pandemiei, actorul declara că susține spectacole în mai multe cluburi din Londra, acum, acesta este nevoit să aibă mai multe activități online, cu venituri mai puține, scrie Libertatea.

Recent, el a compus o melodie, care pare că a avut succes pe plan local.

Londra: Actorul Dragoș Moștenescu, nevoit să se reprofileze din cauza pandemiei. „Nu ne lăsăm, nu stau și sperăm la un 2021 mai bun”

Dragoș Moștenescu a postat un mesaj pe contul de socializare. „Sunt destul de încântat de cântecul meu liric (nu e comic de data asta) «Te voi urmări», fiind interpretat pe Phoenix 98 FM de promotorul meu radio Stewart Pink, căruia îi mulțumesc din toată inima”, a scris Dragoș pe contul de Facebook.

„Momentan am găsit o piață de comedie foarte bine definită, sunt undeva la 150-200 de cluburi de comedie numai în Londra, unde am intrat și am făcut câte 5-7 minute, iar acum am ajuns la 10-15 minute, deoarece minutele ți se dau pe parcurs. Sunt o figură cunoscută în țară, dar aici, cu tot backgroundul meu, nu mă știe lumea. Dar am trecut de această etapă și pot spune că, în trei luni, am luat trei premii (n. red. – la stand-up) la trei concursuri de începători, ca să zic așa”, spunea Dragoș Moștenescu în 2019.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un pakistanez se dă drept român ca să intre în Marea Britanie. „Mă numesc Marian”

BREAKING NEWS! Vaccinul Oxford/AstraZeneca interzis în Marea Britanie pentru persoanele sub 30 de ani. 19 persoane au murit din cauza cheagurilor de sânge pe creier