Menu
in

Pandemia nu mai există în Anglia. Zeci de mii de oameni au luat cu asalt plajele, în cea mai călduroasă zi a anului 2021

Plajele din apropierea Londrei au fost arhipline, ieri, zeci de mii de oameni îndreptându-se spre mare după ce meteorologii anunțaseră că temperaturile vor depăși 30 C.

Imagini de-a dreptul uluitoare arată mulțimile de oameni pe plajele din Weymouth, Bournemouth și Brighton, în ciuda creșterii cazurilor Covid.

Temperaturile au atins ieri, 18 iulie, 28C în capitală, în timp ce 30,3C au fost înregistrate în Coton In The Elms, Derbyshire, depășind recordul de 29,7C stabilit pe 14 iunie.

Vremea caldă și însorită va continua săptămâna aceasta, prima de după ridicarea ultimelor restricții din Anglia.

Anchetă în Marea Britanie cu privire la modul în care guvernul a gestionat pandemia

Meteorologul Tom Morgan, de la Biroul de Meteorologie din Londra a spus că o perioadă de vreme caldă ar trebui să dureze o mare parte din săptămână: „Oamenii vor simți cu adevărat efectele căldurii pe măsură ce trecem săptămâna aceasta”.

Public Health England (PHE) a avertizat oamenii să aibă grijă în timpul perioadei fierbinți, sfătuindu-i să se hidrateze, să aplice creme de protecție solară și să nu lase copiii sau animalele de companie în mașini.


Pandemia nu mai există în Anglia. Zeci de mii de oameni au luat cu asalt plajele, în cea mai călduroasă zi a anului 2021…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]
Exit mobile version