Menu
in

VIDEO – Britanicii se distrează copios pe seama a doi români beți. I-au poreclit Stan și Bran de România

Un filmuleț postat de un român care locuiește în Anglia a făcut deliciul publicului britanic după ce a fost postat de mai multe site-uri, printre care și Daily Mail.

Filmul arată doi tineri beți care, în încercarea de a copia un videoclip al unei piese hip-hop cad de pe un acoperiș trăgându-se unul după altul.

Cei de la Daily Mail i-au poreclit de amândoi Stan și Bran. Imaginile au fost filmate de un prieten de-al celor doi, Alexandru Ionuț Groza care locuiește în Bournemouth, Dorset, însă imaginile le-a capturat acasă, în Botoșani.



În filmuleț, cei doi prieteni încearcă de mai multe ori să recreeze o scenă dintr-un videoclip al unei trupe hip-hop, însă de fiecare dată eșuează lamentabil și hilar.

În cele din urmă, ambii cad pe capota unei mașini parcată lângă clădirea pe care încercau să o escaladeze.

Alexandru spune în descrierea filmului: „Doi dintre prietenii mei s-au hotărât ca ar fi bine sa bea ceva bere pe un garaj, așa cum au văzut in videoclipurile clasice de hip-hop. Știam în ce stare se aflau, așa că am simțit că se va întâmpla ceva amuzant. De aceea nu am stat pe gânduri – știam că era o idee rea încă de la început. Nu am fost surprins să-i văd cum cad. Dar nu aveam nicio idee că ar fi atât de amuzant – mi-a plăcut aterizarea.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version