Menu
in

VIDEO – Zeci de mii de fani englezi au dezlănțuit infernul pe Wembley. Distanțarea socială nu mai există

Zeci de mii de fani ai fotbalului din Anglia au năvălit pe stadionul Wembley pentru a-și susține echipa națională în semifinala Euro 2020 împotriva Danemarcei.

Mii de oameni au scandat „Fotbalul se întoarce acasă”, în afara stadionului, cu opt ore înainte de începerea partidei, scrie Daily Mail.

De asemenea, milioane de oameni din toată țara au plecat de la muncă și au umplut pub-urile în așteptarea marii partide.

Echipa lui Gareth Southgate se confruntă cu danezii la ora 20.00, iar aproximativ 30 de milioane de oameni vor urmări partida în direct, la televizor.

Pentru semifinalele și finala Euro 2020, Guvernul britanic a fost de acord cu admiterea a 60.000 de spectatori pe stadionul Wembley, cu o capacitate de 90.000 de locuri.

Dacă echipa Angliei va învinge Danemarca în semifinala din această seară, duminică va juca finala împotriva Italiei, prima finală de la Cupa Mondială din 1966.

Aberațiile pandemiei: 60.000 de spectatori pe Wembley, doar 1.000 admiși în Trafalgar Square, la ecranul gigant

Stadionul Wembley era plin de roșu, alb și albastru, iar miile de fani ai Angliei cântă „It’s coming home” și „God Save the Queen”, aruncă petarde și fumigene și își fac selife-uri cu spectatorii danezi.

„Este rândul nostru, aceasta este șansa noastră și vom câștiga în seara asta și ne vom întoarce duminică”, a declarat unul dintre fani.

Poliția Metropolitană se așteaptă ca mulțimi uriașe să iasă în stradă după meci și au îndemnat fanii să urmeze liniile directoare și să stea departe de Londra dacă nu au bilete pentru meci sau un loc rezervat în prealabil într-un pub, bar sau zonă desemnată.

Spre deosebire de Wembley, unde nu se mai ține cont de măsurile de distanțare socială, în zona fanilor din Trafalgar Square, acestea sunt menținute și atent observate de oamenii de ordine.

Doar 1.000 de oameni sunt permiși să participe la evenimentul din această seară care va putea fi urmărit pe două ecrane gigant, puse la dispoziție de Primăria Londrei.

Unul dintre voluntarii evenimentului a declarat pentru Ziarul Românesc că în această seară va fi plin, toate biletele fiind epuizate imediat. Cei care s-au înscris pentru a vedea partida în Trafalgar Square au putut intra la tragerea la sorți a biletelor.

Un reprezentant al Ziarului Românesc se află în Zona Fanilor din Trafalgar Square de unde va surprinde atmosfera minunată creată de fanii englezi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version