in

Aberațiile pandemiei: 60.000 de spectatori pe Wembley, doar 1.000 admiși în Trafalgar Square, la ecranul gigant

Aberațiile pandemiei: 60.000 de spectatori pe Wembley, doar 1.000 admiși în Trafalgar Square, la ecranul gigant


Regulile pandemiei din Anglia duc naștere la aberații care, evident, îi fac pe oameni să se întrebe, pe bună dreptate, despre eficacitatea lor.

Un bun exemplu pentru aberațiile născute în această perioadă este tratarea cu unități de măsură diferită a oamenilor de rând care doresc să susțină echipa Angliei în semifinala EURO 2020 din această seară.

După discuțiile cu UEFA, Guvernul britanic permite participarea la semifinalele și finala turneului european care se desfășoară pe Wembley a 60.000 de spectatori.

Aceștia, după cum s-a observat și la televizor, nu respectă niciun fel de distanțare socială, și ar fi absolut imposibil să o facă.

Însă, în așa numita Fan Zone, din Trafalgar Square, centrul Londrei, doar 1.000 de persoane pot viziona meciul pe ecranul gigant. Cifra a crescut, de la 750 de spectatori, câți au avut voie să participe în faza grupelor.


VIDEO – Fanii britanici au sărbătorit în stradă până în zori calificarea în semifinalele Euro 2020. Bătaie cu poliția în centrul Londrei

Pentru cei 1000 de spectatori, Primăria Londrei a pus la dispoziție bilete gratuite, prin tragere la sorți. Pe lângă faptul că este absolut aberant să crezi că 1000 de oameni laolaltă sunt mai periculoși pentru răspândirea COVID decât 60.000, trebuie remarcat faptul că în Trafalgar Square sunt masate trupe de poliție pentru a veghea a respectarea distanțării sociale.

Evident că, pe lângă cei 1.000 de merituoși din Trafalgar Square, alte zeci de mii vor umple până la refuz puburile și barurile din Anglia, unde ne este greu să credem că se va respecta vreo regulă de distanțare, mai ales în cazul unei victorii.


…Aberațiile pandemiei: 60.000 de spectatori pe Wembley, doar 1.000 admiși în Trafalgar Square, la ecranul gigant…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Criminalul român care a îngrozit Irlanda a primit închisoare pe viață. Și-a lovit victima de 78 de ani cu bestialitate, a legat-o și a sugrumat-o cu șnurul de la draperie

VIDEO – Zeci de mii de fani englezi au dezlănțuit infernul pe Wembley. Distanțarea socială nu mai există