Menu
in

Vremea în Londra: Cea mai rece lună mai din ultimii 25 de ani. Ce se întâmplă din iunie

Londonezii vor trebui să mai suporte câteva zile cu temperaturi scăzute și precipitații, înainte de canicula preconizată în iunie.

Nu este surprinzător ca această lună să fie declarată cea mai rece lună din ultimii 25 de ani, potrivit Biroului de Meteorologie, citat de My London.

Un purtător de cuvânt al Biroului de Meteorologie a declarat că temperatura este cu aproximativ 2,1 ° C mai rece decât cea medie obișnuită din luna mai, de 8,3 ° C, în timp ce se estimează că ar putea fi cea mai rece lună mai din 1996.

De asemenea, țara a avut cu 30% mai multe precipitații decât media lunară, însă experții meteorologi spun că nu este chiar cea mai umedă lună mai înregistrată până acum.

Precipitațiile abundente vor continua și în săptămâna aceasta, în timp ce londonezii se pot aștepta la o scădere a temperaturilor cu maximele de doar 12C luni, 24 mai.

Restricțiile au fost relaxate, dar londonezii trebuie să mai aștepte vremea frumoasă

Cu toate acestea, ploaia și temperaturile scăzute se vor diminua săptămâna următoare, când londonezii pot aștepta cu nerăbdare temperaturi ridicate în iunie de până la 20C în primul weekendul.

Așa că, în sfârșit, ne vom putea pune umbrelele și paltoanele de iarnă în dulap și ne vom bucura de soarele mult așteptat.

Prima săptămână a lunii va aduce un amestec de cer însorit și noros, dar din fericire nu există niciun semn de ploaie în acest moment.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.4]
Exit mobile version