in

Prețurile locuințelor din Marea Britanie, la cel mai înalt nivel din toate timpurile

Prețurile locuințelor din Marea Britanie au atins cel mai înalt nivel din toate timpurile în boomul de după restricții, valoarea medie a unei case fiind de 224.123 de lire sterline pe fondul cererii acumulate care a alimentat cea mai mare creștere din ultimii 16 ani.

Cumpărătorii au renunțat astfel la incertitudinea continuă din economie și la distanțarea socială, iar în luna august s-a înregistrat o creștere a prețurilor cu 2%, cea mai mare creștere lunară din februarie 2004.

Prețurile sunt acum cu 3,7% mai mari decât în ​​august anul trecut, cu o creștere de 3.188 de lire sterline ce a șters practic pierderile înregistrate la începutul acestui an, pe măsură ce pandemia s-a diminuat în țară, potrivit datelor Nationwide.

A fost extinsă perioada de pauză pentru plata creditului ipotecar în Marea Britanie. Scădere bruscă a prețurilor la locuințe

În ciuda faptului că țara se află oficial în recesiune, cererea cumpărătorilor este cu 34% mai mare decât în ​​urmă cu un an, cele mai multe cereri fiind pentru case cu patru și cinci dormitoare, cu grădină.

Activitatea de pe piața imobiliară se desfășoară acum la cel mai puternic ritm din ultimii cinci ani, numărul vânzărilor noi în august crescând cu 76% față de media pe cinci ani, potrivit Zoopla.

Timpul necesar vânzării unei case a scăzut de la 39 de zile la 27 de zile, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Experți de la Universitatea Oxford: „Nu există al doilea val… Cei infectați sunt oameni tineri, sănătoși, fără simptome”

Anglia: Profesoară de 35 de ani, sex cu un elev de 15 ani. Îi trimitea fotografii topless pe Snapchat