in

Anglia și Țara Galilor: Mai multe decese săptămânale de COVID-19 decât în luna mai

Au existat 2.466 de decese provocate de coronavirus în săptămâna care s-a sfârșit la 13 noiembrie în Anglia și Țara Galilor.

Cifrele Oficiului Național de Statistică (ONS) arată că numărul persoanelor decedate care au trecut pe certificatul de deces COVID-19 a crescut cu 529 (27%) față de săptămâna anterioară, când se înregistrau 1.937 de decese.

Dacă se iau în considerare toate cauzele deceselor, 12.254 de persoane au murit, în săptămâna menționată, în Anglia și Țara Galilor cu 1.904 (18,4%) mai mult decât media din ultimii cinci ani.

Decesele provocate de coronavirus, care au crescut pentru a zecea săptămână consecutiv, au reprezentat o cincime din totalul deceselor din cele două națiuni, în acea săptămână.

Boris Johnson anunță sfârșitul LOCKDOWN. Anglia se redeschide, însă nu se știe până când

Nord-vestul Angliei a avut cel mai mare număr de decese, înregistrând 615 în șapte zile – cel mai mare pentru această regiune din săptămâna care s-a încheiat pe 15 mai, potrivit ONS.

În Yorkshire și Humber au fost 450 de decese; aproximativ 284 de decese au fost înregistrate în West Midlands, în timp ce alte 245 au fost înregistrate în East Midlands.

În Țara Galilor, numărul deceselor care implică COVID-19 a crescut de la 166, în săptămâna de până la 6 noiembrie, la 190 în săptămâna care s-a încheiat la 13 noiembrie.

Toate regiunile din Anglia și Țara Galilor au înregistrat un număr mai mare de decese în săptămâna menționată decât media din ultimii cinci ani.

ONS a anunțat că 62.162 de decese cauzate de COVID-19 au avut loc în Anglia și Țara Galilor până la 13 noiembrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fost vicepreședinte Pfizer, declarații șoc: „Nu este nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase…”

O tânără din România, desemnată cadetul anului de Poliția Metropolitană din Londra