in

Ambasada României se apără: „Invitația a fost transmisă” (pe o adresă de e-mail care nu există – n. red.)

Ambasada României a transmis pe adresa editorului de la Londra, Mircea Maer, faptul că invitația la întâlnirea de pe 2 august a fost transmisă, însă pe o adresă de e-mail care nu există. 

„Buna ziua,

Va multumim pentru e-mailul referitor la invitatia transmisa  de ambasadorul Romaniei la Londra, dl Dan Mihalache, presei de limba romana din Marea Britanie, privind organizarea unei intalniri in data de 2 august a.c., ora 10.00 am. Invitatia a fost transmisa si publicatiei Ziarul Romanesc la adresa [email protected].

Va adresam rugamintea de a ne informa daca adresa respectiva nu mai este functionala si daca exista o alta adresa de e-mail a publicatiei Ziarul Romanesc, pe care o doriti utilizata in viitor.

Va informam, totodata, ca intalnirea de maine, 2 august, ora 10.00 a fost anulata.

Va multumim.

Press Office

Embassy of Romania in London”

Menționăm că adresa la care se face referire nu mai este folosită de Ziarul Românesc, ea nu apare nici în caseta redacțională și nici pe siteul ziarului. În schimb, apare în Ghidul Românesc, publicație susținută de ambasadă și de Ministerul de Externe și care, iată, transmite informații false despre presa din Marea Britanie. Ghidul Românesc a primit în mai multe rânduri bani de la bugetul de stat al României, prin programele DRP, însă cei care l-au creat nu au fost în stare, vreme de trei ani, să afle adresa de e-mail a unei publicații românești din Londra. 



De altfel, în urmă cu aproximativ o lună, am fost sunați de la Biroul de Presă al Ambasadei și ni s-au cerut adresele de e-mail ale redactiei, pentru reactualizarea bazei de date a ambasadei. Am recomandat în mod expres salariatului ambasadei să folosească adresa de e-mail a editorului sau adresele de e-mail care apar în ziar. Ceea ce s-a și întâmplat, până la episodul articolelor critice cu privire la activitatea ambasadorului Mihalache.

În orice caz, întâlnirea de pe 2 iunie a fost anulată, probabil că românii din Londra vor afla noutățile despre vot cu altă ocazie.

Mircea Maer

[email protected]

Ziarul Românesc, interzis în Ambasada României la Londra! Mihalache instituie dictatura

Audio – Ambasadorul Mihalache, limbaj de cartier: „Du-te dracu, de unde știi tu că-s umiliți (românii din Marea Britanie – n.red.)?

«Demisia lui Dan Mihalache din funcţia de ambasador la Londra ar fi un act de normalitate»

AUDIO – Ambasadorul Mihalache recunoaște că a încălcat legea

Libertatea de expresie se oprește la ușa ambasadei. Mihalache: „Sunt unii (jurnaliști – n. red) care la întâlnirile cu mine nu vor mai fi invitați”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îţi plac dulciurile, dar vrei să îţi menţii silueta şi sănătatea? Află cu ce poţi înlocui zahărul!

ABUZIV Ministerul Educației l-a dat afară fără preaviz pe consilierul pentru comunităţile din străinătate