in

Revoluționăm conceptul de librărie online. Te invităm să devii membru în Clubul Cărți românești pentru avantaje și prețuri de neegalat

Revoluționăm conceptul de librărie online. Fii membru al Clubului Cărți românești pentru avantaje și prețuri de neegalat

Un concept nou și captivant de librărie născut din dorința de a inova în acest domeniu și de a crea o comunitate vibrantă pentru iubitorii de cărți. Urmând succesul primei librării românești deschise în Marea Britanie în 2014, acest nou concept se dorește a fi un punct de întâlnire pentru toți cei care împărtășesc pasiunea pentru lectură, oferind o experiență valoroasă membrilor clubului și, cel mai important, acces la cărți la prețuri mici. Dintotdeauna ne-am dorit ca românii din diaspora să aibă acces la cărți la prețuri acceptabile.

Citișor, Citireț sau Citiholic? Ai de unde alege! Află mai multe aici.

Știm că fiecare cititor este unic, cu nevoi și preferințe diferite. De aceea, am creat trei tipuri de abonamente, astfel încât să poți alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.

O lună gratuită pentru a explora

Prima lună de abonament este gratuită, pentru a te convinge de calitatea serviciilor noastre. Încearcă! Nu ai ce pierde.

Cadouri exclusive

Știm că micile detalii contează. De aceea, vă răsplătim cu cadouri speciale. Fiecare membru primește cadouri speciale la înscrierea în club.

Prețuri de neegalat la cărți

Ca membru al Clubului Cărți românești ai acces la prețuri speciale la cărți. Astfel te poți bucura de lectură fără a-ți goli buzunarele.

Alătură-te clubului nostru și ajută-ne să facem cărțile mai accesibile pentru toată lumea!

Acces gratuit la evenimentele noastre

Fie că este vorba de evenimente online sau offline, membrii noștri au acces gratuit la toate evenimentele. Întâlniți autori, discutați idei și vă conectați cu alți iubitori de cărți.

Recenzii și recomandări

Membrii clubului beneficiază de recenzii și recomandări personalizate, bazate pe lecturile și preferințele lor. Acest lucru te ajută să descoperi cărți noi și interesante, iar feedback-ul tău contribuie la îmbunătățirea continuă a selecției de titluri disponibile în librărie.

Opțiuni multiple de livrare

Ca membru al clubului, te bucuri de multiple opțiuni de livrare, adaptate nevoilor tale. Acum poți primi comanda chiar și în weekend! Un serviciu gândit pentru membri noștri mereu pe fugă.

Înscrie-te astăzi pe clubulcartiromanesti.co.uk pentru a te bucura de prima lună gratuită.

Nu ratați ocazia de a face parte din această comunitate dedicată iubitorilor de cărți!

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Nevoite să își închidă frigiderul

Milioane de gospodării din Marea Britanie nevoite să își închidă frigiderul pentru a economisi bani

„Caravana speranței”: 100 de familii defavorizate din județul Constanța primesc pachete și produse de strictă necesitate de 1 Decembrie