in

Zeci de mii de protestatari anti-lockdown din centrul Londrei cer „arestarea lui Matt Hancock”: „Să îți fie rușine”

Zeci de mii de protestatari anti-lockdown au ocupat centrul Londrei în cea mai mare demonstrație de până acum. Protestatarii aveau pancarte în care cereau „arestarea lui Matt Hancock” după ce ministrul Sănătății a fost surprins încălcând regulile Covid, impuse chiar de el.

Manifestanții au mărșăluit prin centrul Londrei, ajungând în fașa reședinței premierului Boris Johnson, din Downing Street, sâmbătă, 26 iunie, în timp ce strigau „libertate” și cereau încetarea tuturor regulilor pandemiei de COVID.

Pe lângă faptul că au cerut sfârșitul blocării, protestatarii cerut poliției „arestarea lui Matt Hancock” , scrie Daily Mail.

Mulțimile au aruncat sute de mingi de tenis cu mesaje către Camerele Parlamentului înainte de a se aduna pe Downing Street, unde au început să huiduie și să scandeze către reședința din Downing Street „să îți fie rușine”.

Matt Hancock a demisionat din funcția de ministru al Sănătății din Marea Britanie în urma scandalului încălcării regulilor pandemiei cu amanta

Protestatarii au trecut anterior pe Oxford Street, Regent Street, Hyde Park și Northumberland Avenue, în timp ce țineau pancarte pe care scria „varianta Boris”, „nu vaccinului Covid” și „nu pașaportului Covid”.

Manifestația a început să se stingă în jurul orei 16:00, deși mulți manifestanți au rămas în continuare în fața Downing Street și în Piața Parlamentului.

Liderul partidului Reclaim, Laurence Fox, se numără printre zecile de mii de protestatari care au participat la mitingul de sâmbătă și a fost văzut strigând într-un difuzor în timp ce stătea pe o barieră în afara Downing Street.

Tensiunile au crescut pe măsură ce mulțimea s-a adunat lângă reședința lui Boris Johnson, în timp ce protestatarii au fost aruncat garduri, blocându-i pe polițiștii care stăteau de pază de cealaltă parte.

Întrebat de ce protestatarii aruncă mingi de tenis, un bărbat, care nu a dorit să fie numit, a spus: „Au mici mesaje pe ele. Majoritatea nu sunt foarte drăguțe.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 4.6]

Matt Hancock a demisionat din funcția de ministru al Sănătății din Marea Britanie în urma scandalului încălcării regulilor pandemiei cu amanta

O fată de doar 11 ani a născut și a devenit cea mai tânără mamă din Marea Britanie