in

Matt Hancock a demisionat din funcția de ministru al Sănătății din Marea Britanie în urma scandalului încălcării regulilor pandemiei cu amanta

Matt Hancock a demisionat, azi, din funcția de ministrul al Sănătății din Marea Britanie, după ce a încălcat regulile distanțării sociale, fiind fotografiat sărutându-și amanta, potrivit BBC.

Hancock a scris o scrisoare de demisie către Boris Johnson, în care a arătat a spus că „este dator oamenilor care s-au sacrificat atât de mult în această pandemie să fie sincer când i-a dezamăgit”.

„Ultimul lucru pe care mi l-aș dori este ca viața mea privată să distragă atenția de la concentrarea den a ieși din această criză”, a adăugat ministrul demisionar.

„Vreau să-mi reiterez scuzele pentru încălcarea regulilor și să-mi cer scuze față de familia mea și de cei dragi pentru că i-am expus. De asemenea, trebuie (să) fiu cu copiii mei în acest moment”, a mai menționat Matt Hancock.

Trei parlamentari conservatori au cerut azi demisiei lui Hancock, scrie și Daily Mail.

Apelurilor acestora s-au alăturat protestatarii care solicitau, nici mai mult, nici mai puțin decât arestarea ministrului, după apariția unui un al doilea videoclip cu cei doi iubiți sărutându-se îmbrățișați.

Duncan Baker, deputat conservator, a acționat împotriva prim-ministrului Boris Johnson – care ieri l-a susținut personal pe Matt Hancock pentru a rămâne în funcție și a spus că „a considerat problema închisă”.

Ministrul britanic al Sănătății, prins cu AMANTA: „A angajat-o cu banii contribuabililor, în timpul pandemiei”

Fostul ministru pentru Muncă și Pensii și deputat conservator pentru Tatton, Esther McVey, l-a îndemnat, de asemenea, pe Hancock să demisioneze, adăugând: „Dacă aș fi fost eu, aș fi demisionat imediat”.

În ciuda susținerii restricțiilor la care a obligat cetățenii obișnuiți, Matt Hancock a sărutat-o ​​și a îmbrățișat-o pe asistenta sa, Gina Coladangel, pe 6 mai – cu unsprezece zile înainte de a fi ridicată interdicțiile. Ambii sunt căsătoriți și au copii.

Soția ministrului, Martha Hancock, a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor în timp ce părăsea locuința cuplului din Londra purtând ochelari de soare, zvonurile susținând că aceasta și-a dat afară soțul din casa familiei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Acuzații la adresa Guvernului britanic: „Îi pedepsește pe români să nu își vadă familiile… Doar vaccinurile făcute în Marea Britanie sunt un succes”

Zeci de mii de protestatari anti-lockdown din centrul Londrei cer „arestarea lui Matt Hancock”: „Să îți fie rușine”