in

Boris Johnson, discurs halucinant în fața oamenilor de afaceri: Se compară cu Moise și citează din desenele animate Peppa Pig

Boris Johnson, discurs halucinant în fața oamenilor de afaceri: Se compară cu Moise și citează din desenele animate Peppa Pig

Premierul britanic Boris Johnson i-a pus în încurcătură pe oamenii de afaceri care au asistat la Conferința Industriei Britanice printr-un discurs cel puțin ciudat, în care s-a comparat cu Moise și a citat din desenul animat Peppa Pig, folosind inclusiv onomatopee precum zgomotul unui motor.

Discursul a fost prezentat drept o oportunitate pentru Johnson de a expune modul în care politicile sale ecologice ar putea contribui la agenda guvernului de „creștere a nivelului”.

Politicienii din opoziție l-au ridiculizat pe premier, scris Sky News, după ce acesta s-a străduit să susțină un discurs adresat liderilor de afaceri, chiar dacă acesta a considerat că discursul „a mers bine”.

Astfel, prim-ministrul britanic a citat din desenul animat Peppa Pig, a scos zgomote de motor de mașină și a comparat planul său în 10 puncte pentru o economie verde cu cele 10 porunci biblice ala lui Moise.

Nu a mai găsit foile discursului: „La naiba”

A urmat o tăcere incomodă pe parcurs, în timp ce domnul Johnson părea că nu își mai găsește discursul scris, căutând disperat în foile din fața sa. El a mormăit „la naiba”, după care a cerut ieratre audienței.

Discursul a inclus un anunț privind un plan de a cere tuturor caselor noi din Anglia să aibă instalate puncte de încărcare pentru vehiculele electrice.

Apoi, Johnson a reflectat la o excursie pe care a făcut-o în weekend la un parc tematic Peppa Pig World din Hampshire, despre care a spus că este „genul lui de loc”, dar că este „puțin stereotipic cu privire la Daddy Pig”.

Referirea sa la desenele animate pentru copii a fost folosită pentru a sublinia importanța sectorului privat.

El a spus: „Niciun funcționar public din Whitehall nu ar fi putut veni cu Peppa”, care a devenit o afacere de miliarde de dolari, cu parcuri tematice în întreaga lume.

Premierul a imitat sunetul motorului unei mașini, explicând că vehiculele electrice sting „luminile mai repede decât un Ferrari”.

„Am coborât din Sinai”

Când a discutat despre planul său în 10 puncte pentru o economie verde, premierul s-a comparat cu Moise, descriind politica sa drept „un nou Decalog pe care l-am produs exact acum un an, când am coborât din Sinai”.

Laburista Rachel Reeves, a spus cu privire la ieșirea premierului: „Discursul încurcat al prim-ministrului arată doar că nu ia afacerile britanice în serios, și că guvernul său nu are vreun plan de creștere sau de a propulsa națiunile noastre întreprinzătoare înainte”.

Liderul liberal-democrat Sir Ed Davey a spus: „Afacerile strigă după claritate. În schimb, tot ce au primit a fost Boris Johnson divagând despre Peppa Pig”.

După discurs, Boris Johnson a fost întrebat de un reporter: „Este totul în regulă?”

El a răspuns: „Cred că oamenii au obținut marea majoritate a punctelor pe care am vrut să le fac și m-am gândit că a trecut cu bine”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

teste falsificate medici

Nouă metodă de fraudă cu certificate verzi. Medicii FALSIFICĂ rezultatele testelor

Traficanți de persoane români care duceau imigranți din Franța în Marea Britanie, arestați

Traficanți de persoane români care duceau imigranți din Franța în Marea Britanie, arestați