in

Otrăvirea lui Roman Abramovici. Ucrainenii neagă: „Nu ne-am simțit rău”

Otrăvirea lui Roman Abramovici. Ucrainenii neagă: „Nu ne-am simțit rău”

Ucrainenii din delegația prezentă la negocierile de pace cu Rusia menite să pună capăt războiului neagă informațiile conform cărora ar fi fost victime ale unei otrăviri, alături de oligarhul rus Roman Abramovici, transmite Agerpres.

Toti membrii delegației s-au simțit bine, a declarat luni negociatorul ucrainean Mihailo Podoliak, potrivit presei locale.

„În sfera informațională există în acest moment multe speculații, diferite teorii ale conspirației și elemente ale unor jocuri de informații”, a spus Podoliak.

Ucrainenii neagă, Abramovici confirmă

Oligarhul rus Roman Abramovici și doi dintre membrii echipei ucrainene de negociere cu Rusia au suferit simptome de otrăvire, a anunțat ieri, 28 martie, publicația americană Wall Street Journal.

 Și BBC a prezentat poziția purtătorului de cuvânt al lui Roman Abramovici, care a confirmat că omul de afaceri a suferit simptomele unei presupuse otrăviri la negocierile de pace care au avut loc la Kiev la începutul lunii martie.

Potrivit unor surse, Abramovici, împreună cu cei doi negociatori din echipa ucraineană, care se aflau la negocierile de pace informale de la Kiev la începutul lunii martie, au început să se simtă rău.

Deputatul ucrainean Rustem Umerov făcea și el parte din negocieri, iar bărbații au părăsit ulterior Ucraina pentru a se deplasa în Polonia, iar apoi au zburat la Istanbul, unde au primit tratament medical.

„A fost în timpul primei sale călătorii la Kiev. Roman și-a pierdut vederea timp de câteva ore. În Turcia, au fost tratați într-o clinică, împreună cu Rustem”, a declarat sursa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roman Abramovici a cumparat o echipa in Turcia

Roman Abramovici confirmă otrăvirea. Și-a pierdut vederea pentru câteva ore

Marea Britanie trimite avioane în România: „Spuneți mersi că apărăm teritoriul UE!

Marea Britanie trimite avioane în România: „Spuneți mersi că apărăm teritoriul UE!