in

O halbă de bere costă peste 7 lire sterline la Londra: „Este odios, nu-mi permit”

Știri Marea BritanieHalba de bere 7 lire la Londra – Noul bar din Waterloo al companiei BrewDog servește halbe obișnuite la 7,10 lire și o porție de chipsuri la 4,95 lire. Clienții spun că deja nu își mai permit asemenea prețuri.

Halba de bere peste 7 lire la Londra

BrewDog a deschis recent unul dintre cele mai mari baruri din centrul Londrei săptămâna trecută, dar cu prețuri foarte ridicate.

Unui utilizator de pe rețele sociale, Adam Becket, nu i-a venit să creadă după ce a descoperit că o halbă obișnuită din berea mărcii depășește 7 lire sterline, scrie MyLondon.news.

Adam a postat pe Twitter: „O halbă de Punk IPA în noul Brewd*g Waterloo costă 7,10 GBP!!! 7,10 GBP!! Nu pot face față.”

El și-a continuat postarea inițială, citând de pe blogul Diamond Geezer , care spunea: „Un bol de chipsuri, care întotdeauna cred că este un bun indicator al accesibilității, vă va ușura cardul cu 4,95 lire.”

Mai multe persoane au comentat și și-au exprimat șocul față de dezvăluirea prețului, deoarece o persoană a răspuns pur și simplu: „Este odios”.

Un altul a scris: „Nu, asta e groaznic. Du-te la Sainsbury’s și cumpără câteva sticle din frigider”, la care Adam a răspuns: „Sau pur și simplu nu cumpăra de la BrewDog”.

Între 6,70 și 7,20 lire o halbă de bere

Potrivit bloggerului Diamond Geezer, o halbă dintr-una dintre cele 30 de opțiuni diferite ale BrewDog „costă în general între 6,70 lire și 7,20 lire și, în unele cazuri, aceasta este pentru doar două treimi dintr-o halbă”.

Bloggerul a dezvăluit apoi că o halbă din Punk IPA al mărcii avea un preț de 7,10 lire sterline și chiar și unele dintre sortimentele lor fără alcool costă peste șase lire sterline.

De asemenea, se părea că prețurile puțin mai scumpe nu erau exclusiv pentru băuturile lor, ci și mâncarea lui BrewDog. Meniul include mâncăruri precum burgeri, pizza și aripioare de pui, „40% din burgeri” fiind pe bază vegetală, dar costă totuși 15 lire.

Diamond Geezer a dezvăluit, de asemenea, cele mai multe dintre pizza și salate ale locației „în mare parte” 14 lire sterline, în timp ce o porție de chipsuri costă 4,95 lire sterline.

Sadiq Khan avertizează că scumpirile ar putea cauza o creștere a criminalității violente pe străzile Londrei

Un mega-bar la Waterloo

BrewDog a deschis unul dintre cele mai mari baruri ale orașului joi, 18 august, o locație de 26.500 de metri pătrați, cu 8,5 milioane de lire sterline, care se întinde de pe peroanele 20 până la 24 ale stației Waterloo.

În interior, vizitatorii pot găsi două etaje, o zonă de „secret speakeasy”, o fabrică de bere, cafenea Grind, o pistă de bowling, o zonă de jocuri shuffleboard și un tobogan potrivit pentru adulți. Există și mese de tenis de masă, un studio de podcast și o pistă de bowling.

Înainte de deschidere, James Watt, CEO BrewDog, a declarat: „Abia așteptăm ca londonezii și vizitatorii orașului să vadă noul nostru flagship pentru capitală. Bere, bowling, cocktailuri și cafea. Va fi o destinație pentru oricine care caută mâncare excelentă, băuturi grozave și o petrecere uimitoare.”

Panică în Marea Britanie. Pub-urile rămân fără bere din cauza problemelor de aprovizionare generate de Brexit

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

traficanti albanezi

Bandele de albanezii domină piața drogurilor din Londra și trecerile ilegale de migranți

viol batrana uk

Anglia, tânăr de 21 de ani arestat de polițiști, acuzat că ar fi violat pe stradă o bătrână