in

Concert INCENDIAR Pepe, la Crama Românească din Londra, pe M23

Mărțișor muzical special cu Pepe și formația sa, la Crama Românească, restaurant situat pe autostrada M23, în apropierea aeroportului Gatwick, din sudul Londrei.

Îndrăgitul cântăreț român Pepe va susține nu unul, ci două concerte incendiare, în zilele de sâmbătă și duminică, 4 și 5 martie a.c., la Balul Mărțișorului, organizat de restaurantul Crama Românească.



Cunoscutul interpret, alături de formația sa, le va oferi doamnelor și domnișoarelor un cadou muzical de excepție. Din program nu vor lipsi melodiile care l-au consacrat pe Pepe ca cel mai bun cântăreț român de muzică latino. Vor fi și cântece de petrecere, dar și prelucrări folclorice în stilul Pepe.

Crama Românească, singurul restaurant rustic autentic românesc din Marea Britanie, construit în întregime din lemn, sunt 250 de locuri, iar ringul de dans are o capacitate de peste 50 de persoane. Acolo veți petrece momente de neuitat, alături de Pepe și formația sa.

Atenție! Pentru a ajunge la Crama Românească trebuie să căutați pe GPS „Handcross Filling Station”, când vedeți indicatorul din imaginea alăturată, înseamnă că ați ajuns.

Prețul unui bilet este de 50 de lire sterline, în care veți avea inclusă și o cină specială cu bucate tradiționale românești. Vor fi trei feluri: aperitiv – rizoto cu frigărui de pui, fel principal – mușchiuleț de porc și desert.

Petrecerea va continua și după concertul lui Pepe, cu muzică furnizat de „Boom Family”, doi DJ foarte cunoscuți în lumea petrecăreților din Londra.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a restaurantului Crama Românească.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

May s-a răzgândit: „Termenul limită pentru înregistrarea cetățenilor europeni va fi stabilit la negocieri”

Probleme în Scoția din cauza unui câine maidanez din România. „Îl împușc!”