in

Concert aniversar Șerban Lupu



Unul dintre cei mai cunoscuți interpreți ai lui Enescu pe plan mondial, violonistul Șerban Lupu împlinește 60 de ani pe 21 iunie și va susține un recital aniversar la sediul ICR Londra pe 29 iunie, la ora 19.00.

Violonistului Șerban Lupu, unul dintre puținii români discipoli ai legendarului Yehudi Menuhin, i se va alătura pianistul britanic Tom Blach. Programul include lucrări de L.W. Beethoven, Claude Debussy, Heinrich Wilhelm Ernst și George Enescu.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Șerban Lupu a absolvit cursurile Conservatorului din București și a continuat studiile la Londra la Guildhall School of Music cu Yfrah Neaman. În prezent, este profesor de vioară la Univeristatea din Illinois.

Șerban Lupu a încântat publicul internațional cu interpretări originale din Enescu: alături de compozitorul Cornel Țăranu, a prelucrat și terminat celebrul “Capriciu Român”. În ianuarie 2004, Președintele României i-a conferit titlul de Comandor al Ordinului Național “Meritul Cultural” pentru activitatea muzicală și culturală desfășurată pe plan internațional. Tom Blach a studiat cu John Barstow și Yu Chun Yee la Royal College of Music. A debutat pe scena londoneză în 1987. Este un artist aclamat pe plan internațional.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un tort pentru un Regat

România a ales: USL a obţinut peste 50% dintre voturile pentru primari