in

Românii, din nou în topul infractorilor din Marea Britanie



Comparat cu imigranții din alte țări, în 2011 românii au comis cele mai multe infracțiuni în Marea Britanie.

West Midlands Police, a doua unitate ca mărime din Marea Britanie, a publicat un raport al infracțiunilor comise de imigranți. Raportul se referă la anul 2011 și este comparat cu anii anteriori, pentru a releva creșterea infracționalității în rândurile imigranților.

Khalid Mahmood, Membru al Parlamentului, a spus că “sunt din ce în ce mai mulți străini cu probleme care vin în țara noastră. Ei văd Regatul Unit că pe o sursă bogată de venituri și se bazează pe faptul că pot intra aici doar cu permisul de conducere”.

“În Birmingham avem deja o problemă gravă, dar presupun că și în alte orașe este la fel. Suntem niște ținte ușoare, mai ușoare ca alte țări din Europa, din cauza reducerilor bugetare. Sunt tot mai puține controale, atât la graniță cât și în interiorul țării”.

Cifrele de la West Midlands Police arată că în intervalul aprilie 2010 – martie 2011 au fost arestați 7.700 de suspecți străini, iar pentru 2011-2012 numărul a crescut la 11.801. Creșterea în numai un an cu peste 50% este cel puțin îngrijorătoare.

Românii – cei mai prolifici infractori

Un total de 1.329 de români au fost reținuți în 2011, comparat cu numai 663 în anul precedent.

Următorul loc în acest top îl ocupă indienii, cu 1.156, iar pe locul trei sunt polonezii, cu 1.000 de persoane reținute pentru diverse infracțiuni.

Ce este și mai îngrijorător pentru autorități este că numărul total al infracțiunilor a scăzut, ceea ce înseamnă că practic britanicii s-au cumințit, iar imigranții vin în număr tot mai mare și încalcă legea.

În condițiile în care West Midlands Police a redus cheltuielile cu nu mai puțin de 125 de milioane de lire, contribuabilii sunt îngrijorați – ei plătesc acum mai mult pentru imigranți decât pentru propriii cetățeni.

Un purtător de cuvânt al West Midlands Police a spus că “În mare, numărul infracțiunilor a scăzut. Cazurile de furt și jaf au scăzut cu peste 1.000 față de anii anteriori, iar furturile din locuințe cu peste 1.200. Oamenii se pot simți mai în siguranță în propriile case”.

Pe lista “Most Wanted” a West Midlands Police, 9 din cele 29 de persoane puse sub urmărire (și a căror identitate este cunoscută) sunt de origine română. Pe aceeași lista mai sunt 13 persoane ale căror nume nu sunt cunoscute, dar dacă judecăm după fotografii, printre ei este posibil să fie de asemenea câțiva români. (Link)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sute de camere de supraveghere în toaletele și vestiarele școlilor din UK

Doi studenţi schimbă imaginea României cu un video pe Youtube