Doi studenţi schimbă imaginea României cu un video pe YoutubeO studentă româncă din Marea Britanie a venit cu un mesaj de promovare a României mai bun decât cel al Ministerul Turismului.

Ana Busuioc, studentă în UK la Grafică și Comunicare prin Design, a realizat un videoclip pentru Leeds Romanian Society în care promovează imaginea României într-un mod inedit.

Videoclipul dă doar câteva indicii despre cât de interesantă este țara noastră, trezind interesul unui potențial vizitator, iar mesajul de la final este – “Așa că, de ce n-ați încerca să ne cunoașteți mai bine?”

Motivul pentru care a fost realizat este “pentru a informa publicul străin despre țara noastră. Mulți dintre studenții români au rămas surprinși că ceilalți nu știu nici măcar unde este România pe hartă sau ce limbă vorbim” – declară Matei Barbu, președintele Leeds Romanian Society.

Pe Youtube, videoclipul a strâns până în momentul de față peste 80.000 de vizualizări, numarul acestora crescând semnificativ de la o zi la alta. Mulți și-au exprimat interesul pentru a-l afișa în pe propriile bloguri, semn că ideea a prins foarte bine.

Comparat cu mesajul Ministerului Turismului, în care s-au investit sume fabuloase, cel al tinerei studente este mult mai apreciat de cei care și-au exprimat părerile comentând pe Youtube, Facebook sau pe site-urile ziarelor din România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii, din nou în topul infractorilor din Marea Britanie

Europarlamentar olandez: România, “expresia unei republici bananiere”