in

Proconsul concertează la Londra



În urmă cu câteva zile, Biserică Speranţă şi Har promova concertul PROCONSUL pentru sâmbătă, 13 octombrie in Stratford.

Ieri, reprezentanţii respectivei bisericii au postat pe pagina lor de Facebook un anunţ cu anularea concertului, cu promisiunea că cei care au cumpărat deja bilete vor primi banii înapoi.

Explicaţia anulării este legată de o încălcare a termenilor din partea trupei PROCONSUL. Aceştia vor concerta şi la Club Unique, iar Biserica Speranţă şi Har nu doreşte asocierea cu un club românesc, reprezerntantii spunând despre Clubul Unique că este “un Club a căror princiipii şi valori sunt fundamental diferite de ale noastre” şi că trupă românească a încălcat termenii înţelegerii iniţiale.

Contactati, cei de la trupă PROCONSUL au spus că nu au promis nimănui exclusivitatea.

“Motivul anulării concertului din Stratford a fost că organizatorii şi-au dorit o exclusivitate despre care noi nu am discutat şi atunci când s-a pus problema susţinerii concertuluii din aceeaşi zi de la orele 23.30 din Clubul Unique din Londra, domnii organizatori au preferat să anuleze evenimentul dânşilor de la sala SYNC.

Concertul din 13 octombrie de la Clubul Unique va avea loc aşa cum a fost anunţat şi sper să ne vedem sâmbătă şi să facem cunoştinţă!”

Pentru detalii despre concert, puteţi vizita pagina de Facebook a Clubului Unique din Londra: www.facebook.com/clubul.unique

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român condamnat pentru că a furat filme.

BBC UK favorizează imigraţia?