in

Român condamnat la închisoare pentru că si-a omorât iubitul britanic



Un student român a fost condamnat la un minim de 31 de ani de detenţie după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Brian Finnegan, un profesor pensionat, fratele unui preot romano-catolic.

Constantin Nan, în vârsta de 27 de ani, l-a strangulat pe Brian Finnegan, în vârsta de 65 de ani, după ce l-a torturat arzandu-l cu ţigara. Nan l-a obligat astfel să semneze mai multe cecuri în valoare de mii de lire sterline pe numele său. Se pare că cei doi aveau chiar o relaţie sexuală.

Victima, Brian Finnegan, crezuse că are o relaţie de cuplu cu acuzatul, fiind de-a lungul timpului extrem de generos cu nevoile studentului şi oferindu-i acestuia cadouri, dar şi sume mari de bani.

Acuzatul a fugit în România imediat după comiterea crimei în 23 august 2010. El a fost arestat de autorităţile române, fiind apoi judecat în Marea Britanie, la Liverpool Crown, unde a fost şi condamnat.

Deşi a pledat nevinovat pentru ucidere, fraudă şi furt, acesta a fost condamnat de un juriu după aproape 6 ore de deliberări. Nan urmează a trimis în România pentru a-şi executa pedeapsă cu închisoarea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nu mai trebuie să emigraţi pentru un post de bonă: salariu de 3.000 de ron în ţară

Atac la adresa României