in

Decizie şocantă – nu pot îngriji copii pentru că sunt membri UKIP



Trei copii au fost luaţi din plasament de la o familie britanică pe motivul că părinţii adoptivi ar fi membri rasişti ai UK Independent Party (UKIP). Un asistent social însoţit de un reprezentant al agenţiei de adopţie au luat înapoi cei trei copii la doar 8 săptămâni după plasarea lor. Asistentul social ar fi spus că nu ar fi plasat copiii la această familie dacă ştia că cei doi părinţi adoptivi sunt membri UKIP, dat fiind faptul că nu ar fi fost o potrivire culturală.

Nigel Farage (foto), liderul UK Independent Party a declarat că este inacceptabil ca o familie care ia copii în plasament de peste 7 ani să fie acuzată de rasism şi să fie stigmatizată pe baza simpatiilor politice.

Cei doi soţi au aproape 60 de ani şi locuiesc într-o casă în zona South Yorkshire. El a fost rezervist al Marinei Regale de peste 30 de ani şi lucrează cu oameni cu dizabilităţi, iar ea este asistentă medicală. De-a lungul celor 7 ani , cei doi au luat în plasament 12 copii şi fuseseră caracterizaţi drept părinţi adoptivi exemplari. Cei doi au declarat că au fost stigmatizaţi şi defăimaţi şi se tem că această decizie va sta în calea posibilităţii de a mai luă copii în plasament, în viitor.

UKIP are din ce în ce mai mulţi simpatizanţi, iar manifestul sau include ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi oprirea imigraţiei.

Deşi acuzaţi de David Cameron că ar fi rasişti, membrii UKIP susţin că nu este nimic rasist în a dori controale mai stricte la frontieră pentru a limita imigraţia. Liderul lor, Nigel Farage, a declarat că îl vor combate pe David Cameron, cât şi politicile sale pro-imigraţie, la alegerile din 2015.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alocaţii de 10 ori mai mari pentru copiii stranierilor

Copil român de 11 ani acuzat că a agresat sexual o femeie