in

Acuzații la adresa unuia dintre organizatorii protestului din 10 august: „În timp ce noi eram gazați, Mario Mocan stătea ascuns”



Acuzații peste acuzații la adresa unuia dintre cei care s-au autodeclarat „lideri ai protestului diasporei” din 10 august. Mario Mocan a făcut campanie pe Facebook pentru participarea la miting, a mers pe mâna fostului PSD-ist Emanuel Cioacă, cel care a renunțat la organizarea protestului în ultima clipă și a ajuns la București alături de câțiva manifestanți din Anglia, nouă autoturisme, potrivit unuia dintre cei care l-au însoțit.

Acesta, pe nume John Michael Godenca, publică pe site-ul diasporaunită.ro un material în care îl acuză pe Mocan că a participat la miting din banii strânși de la români din Marea Britanie și firme românești, iar rămas fără bani în București, a recurs din nou la donații. Mai mult, scrie Godenca, Mocan ar fi stat ascuns în timp ce jandarmii îi alungau pe ceilalți protestatari cu gaze lacrimogene. Organizatorul mai este acuzat și că are un limbaj suburban la adresa unor oameni care l-au ajutat cu sume de bani pentru a ajunge la miting.

Iată ce scrie Godenca (sublinierile aparțin redacției):

«Mario Mocan….O persoană foarte publică în untima perioadă, numit chiar  ,,erou ” de unii care cred în ,,vrajelile ” lui. El este omul care susține că a organizat protestul de pe 10 August,  protestul diasporei care s-a desfășurat în Piața Victoriei ,București.

Foarte activ pe rețelele de socializare ,cu live-uri pe facebook, a reușit să atragă câteva zeci de mii de oameni ,în grupul fondat de el și numit  „Diaspora Europeană”, în timp de aproximativ două luni.

În același timp el a reușit să doboare orice record la „membrii blocați” , adică peste 14.000 în doar două luni. Acești oameni,cu toate că mulți dintre ei îl susțineau,  au fost blocați pentru singurul fapt că se exprimau liber,sau mai rău… dădeau un sfat, sau cereau o explicație

Eu, fiind implicat în acest protest încă de la început, am urmărit pas cu pas toate demersurile.  Îl susțineam și eu de la început, am încercat sa-i atrag atenția că nu procedează corect, dar asta a durat aproximativ două zile, până să fiu blocat și eu la rândul meu.

Iată care era de fapt scopul lui. A promovat un protest, sau cel puțin așa credea el. A mers în România împreună cu alți câțiva (în total 9 autoturisme), s-a prezentat în Piața Victoriei, unde s-a folosit de un grup de aproximativ 20 de maramureșenii, care era condus de Gabi Rogojan și printre care eram și eu și care țineam piept cu jandarmii.

În timp ce Moroșenii erau gazati și loviți de jandarmi, Mario Mocan stătea ascuns după platforma instalata undeva în centru pieței Victoriei. Întrebat de Ioana Belu, (o maramuresanca hotărâtă care ținea piept jandarmilor, la fel ca un bărbat)  „De ce nu merge si el pe linia întâi, fiind organizator”, răspunsul lui era:  „dacă plec de lângă platformă, o să zică ăstia de la PACT ca ei au organizat protestul!”…

Pe data de 11 august Mario Mocan nici nu s-a prezentat la protest și a ales sa-si părăsească oamenii care aveau încredere în el și să meargă la studiourile Realitatea TV.

Pentru a merge la protest,  Mario a strâns donații de la oameni ( £2000 de la doua firme romanesti plus câteva sute adunat de la oameni, după cum a declarat singur intr-un live facut de el), în timp ce ceilalți câteva mii sau poate zeci de mii de oameni au mers pe buzunarul lor și au protestat, nu au stat ascunși. La un moment dat, după protest, Mario rămâne  ,,blocat” în București, adică fără bani(după cum a declarat singur intr-un live), strânge din nou donații pentru a se întoarce în UK.

Întors la Londra, cu mintea limpede după o vacanță plătită de alții, Mario se gândește să înființeze alt partid politic,  pentru care strânge din nou fonduri din donații,  dar de data aceasta pe Pantreon.com, unde se declară  ,,artist și creator” , pentru că este ILEGAL  să strângă bani pentru scopuri politice (după cum a declarat singur intr-un live).

Însă cel mai urât lucru care îl face, este că vorbește urât de oameni care au donat și asta o face cu oamenii lui  de încredere, în privat,sau pe chat-ul adminilor. (dețin mai multe mesaje vocale) și în unul dintre ele spune de dna Miriam:  ,,mwista aia bătrână care a donat £20, ca o scuip în gură dacă o vad”.

Probabil Mario Mocan este conștient că nu are nici o șansă în înființarea unui nou partid, dar el continuă să „aburească” oamenii care intr-un fel i-a convis să creadă în el, cerând în continuare bani.

Menționez că nu am nimic personal cu nimeni, dar pentru ca de câțiva ani ma chinui să unesc diaspora, ma implic in multe cazuri sociale,  ajut românii din Londra cu orice ocazie, dar de data aceasta vreau să le deschid ochii,  să vadă cine este acest individ și ce scopuri are. Este foarte ușor de înțeles că minte și profită.  Dacă va uitați mai atent la live-urile lui, veți observa că se dă singur de gol.

NU VĂ PIERDEȚI SPERANȚA PENTRU ROMÂNIA! LUPTATI IN CONTINUARE SI O SĂ REUȘIȚI ,DAR NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI DE INDIVIZI CARE PROFITĂ DE ORICE OCAZIE, DOAR CA SĂ ÎNȘELE!!!

John Michael Godenca»

Un grup de pe Facebook se transformă într-un partid al diasporei. Mario Mocan: „Vrem trei candidați la parlamentare”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – INCREDIBIL! Ce cântă maneliștii pentru PSD: „Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea!”

VIDEO – Ei sunt maneliștii care se pișă pe DIASPORA. Unul dintre ei cântă și în restaurantele românești din Londra