in

Infractor român periculos s-ar putea ascunde în Harlow



Un infractor român urmărit pentru tentativă de omor, furt şi trafic de persoane s-ar putea ascunde în Harlow, crede Poliţia Metropolitană. Vasile Vladu (foto), în vârsta de 30 de ani, a folosit numele de Marius Cionca şi Marius Gitman şi este unul dintre cei 18 infratori cu risc ridicat urmăriţi de Departamentul de Extrădare al Poliţiei Metropolitane. 

 
Vladu a avut o altercaţie violentă într-un bar în 2004, când a atacat o persoană cu o bâtă de baseball, provocandu-i leziuni craniene severe. Apoi între 2004 şi 2005 a comis infractiunea de trafic de persoane, iar în 2008 cea de furt.
 
Poliţia crede că acesta s-ar putea ascunde în Harlow, Hatfield sau East London. Poliţia încurajează populaţia care are informaţii despre el să sune la Crimestoppers, însă îi sfătuieşte pe cetăţeni să nu îl abordeze, fiind considerat extrem de periculos. 
 
„Vladu este căutat pentru infracţiuni comise în alte ţări, însă este în interesul Marii Britanii să ajute la localizarea să”, a declarat detectivul Peţer Rance, cel care conduce operaţiunea de prindere a celor 18 infractori, sub numele de cod Operation Sunfire 3. 
 
“Mulţi dintre aceşti infractori se mută dintr-o locuinţă în alta, îngreunând munca noastră. Mulţi dintre ei, chiar dacă nu sunt din Marea Britanie, continuă să comită infracţiuni şi aici”, a continuat acesta.
 
Oricine are informaţii despre Vladu este încurajat să sune la numărul de telefon 0800 555 111 sau la 999.
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român dat în urmărire în UK

Riscul umorului prost