in

Doi adolescenți au încercat să violeze o femeie în Middlesbrough. Sunt căutați de poliție

Poliția caută doi adolescenți care au încercat să violeze o femeie din Middlesbrough. Autori au fost alungați de un grup de bărbați care au sărit în ajutorul victimei.

Potrivit Teeside Live, incidentul s-a petrecut sâmbătă, 8 decembrie, între orele 15.30 și 16.30, pe strada St. Aidan, în zona Gresham.

Suspecții sunt descriși ca fiind bărbați, est-europeni, posibil români, deși ambii au accente locale.

Un grup de bărbați care a asistat la incident au sărit în ajutorul femeii și i-a alungat pe cei doi atacatori.

Primul suspect este descris ca fiind de înalt de 1,90m, constituție subțire, în jurul vârstei de 18 ani, cu păr negru, tuns scurt și cu ochi căprui. Purta o haină neagră și are o aluniță proeminentă pe un obraz.

Cel de-al doilea bărbat este descris ca având în jur de 15 – 16 ani, în jur de 1,60 m înălțime, păr negru și purta un sacou gri.

Sergentul detectiv Jonathan Christie, de la Poliția Middlesbrough, a declarat: „Îi asigurăm pe cetățeni că este un incident izolat și facem tot posibilul pentru a-i găsi pe cei responsabili.”

Oricine are informații trebuie să îl contacteze pe detectivul constable Lee Whitehouse de la echipa de crimă operațională Middlesbrough, la numărul 101, citând numărul evenimentului 223759.

De asemenea, poate fi contactată organizația Crimestoppers, în mod anonim, la adresa 0800 555111 sau pe www.crimestoppers-uk.org.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Galerie foto – Sania lui Moș Crăciun a poposit și anul acesta la copiii români din Londra. Serbarea organizată de Ziarul Românesc, la a șasea ediție

Acuzații grave la adresa Consulatelor românești: „S-au transformat în agenții funerare ”