in

Hertfordshire. Român vinovat de distrugerea mai multor case în valoare de milioane de lire sterline

Un muncitor român a pledat vinovat pentru distrugerea a mai multor case într-un cartier proaspăt reconstruit din Buntingford, Hertfordshire.

Daniel Neagu, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzat de distrugere, după ce a pus la pământ cinci case abia ridicate de firma McCarthy & Stone Retirement Living, pe 11 august anul trecut.

Casele aveau o valoare de aproximativ 800.000 de lire sterline fiecare. Proprietarii urmau să se mute în locuințe în câteva săptămâni, potrivit firmei constructoare.

Neagu a pledat la început nevinovat, la o ședință preliminară ce s-a desfășurat la St. Albans Crown Court, în septembrie 2018.

Însă, pe 15 ianuarie, el și-a schimbat declarația și a pledat vinovat la o serie de acuzații de distrugere.



Purtătorul de cuvânt al McCarthy & Stone Retirement Living a declarat că firma nu l-a angajat direct Neagu, care a lucrat în schimb pentru un subcontractor.

Neagu, cetățean român care trăiește în strada Athelstone, Harrow, nord-vestul Londrei, urmează să își afle sentința la sfârșitul lunii februarie.

Neagu, în vârstă de 30 de ani,  a fost arestat pe 11 august, imediat după ce a distrus casele construite de firma la care lucra și care, susține el, nu l-a plătit.

Mai mulți martori au declarat că bărbatul râdea și fotografia distrugerile cauzate și le-ar fi spus polițiștilor că nu a fost plătit și din acest motiv a distrus casele.

Românul fusese concediat cu câteva zile înainte să distrugă casele din cartierul abia construit, iar firma care l-a dat afară a susținut că acesta dusese un utilaj de construcții în România și l-ar fi lăsat acolo, imediat după concediere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Val de aer tropical peste Marea Britanie. Cât va ține primăvara din februarie

VIDEO – Imagini ȘOCANTE cu momentul uciderii interlopului Sorin Brăileanu. Trei români condamnați la pedepse grele