in

A plecat în Marea Britanie imediat după finalizarea studiilor. A lucrat ca ospătăriță, iar acum filmează alături de marile staruri

O tânără în vârstă de 26 de ani, din orașul Abrud, joacă într-un film biografic despre viața starului Elton John, după ce a lucrat ca ospătăriță în Marea Britanie.

Diana Alexandra Pocol este actriță la Londra și va apărea pe marile ecrane în filmul „Rocketman”.

Absolventă a actualului Liceu de Arte „Regina Maria” Alba Iulia și a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, tânăra va juca în film alături de actorii Taron Egerton, Bryce Dallas Howard și Richard Madden.

Rocketman este un film muzical biografic bazat pe viața muzicianului Elton John. Este regizat de Dexter Fletcher, după un scenariu scris de Lee Hall și este intitulat dupa piesa lui Elton John din 1972, ”Rocket Man”.

„Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu astfel de oameni incredibil de talentați. A fost o experiență uimitoare”, astfel descrie Diana Pocol perioada de filmări la pelicula Rocketman.

Diana joacă rolul „Mary”, secretara lui Dick James, directorul casei de producție cu care Elton John semnează primul său contract.

Tânăra a spus că a decis să plece în Marea Britanie la foarte scurt timp după finalizarea studiilor, datorită faptului că i s-a oferit o bursă de studiu la Academia de Muzică din Essex, iar după 6 luni la această academie s-a hotărât să activeze în domeniu.

După o perioadă dificilă, în care a lucrat ca ospătăriță, a început să colaboreze cu câteva agenții mai mici din Londra.

Astfel a ajuns să facă parte din distribuția filmului „Judy”, în rolul unei versiuni tinere a marii actrițe Ava Gardner (un film cu starurile cu Renee Zellweger, Rufus Sewell și Finn Wittrock) și a interpretat rolul unuia dintre soldații comandantului Root (jucat de Judy Dench) în filmul „Artemis Fowl” (film regizat de Kenneth Branagh, în care mai joacă și Josh Gad).

Diana mărturisește că s-a îndrăgostit de film după ce a văzut primul „Harry Potter”.

„Îmi doream atât de mult să fiu Hermione Granger! În timpul vizionării nu puteam să nu observ similitudinile dintre personalitatea mea și personaj, iar dorința de a fi în locul ei a reprezentat scânteia ce m-a determinat drumul pe care sunt acum”, a spus tânăra actriță.

„Ca actor îmi doresc să lucrez cu nume mari, să învăț de la cei mai buni din industrie, dar aș aprecia posibilitatea de a lucra și cu regizori români pe viitor. Mi-ar plăcea să interpretez un rol în limba maternă”, a afirmat tânăra din Abrud, care a obținut un nou rol în filmul „Misbehavior”, ce va fi lansat în 2020.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie. Românii fără adăpost riscă să fie arestați și deportați după Brexit

Jurnaliști britanici acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat în România