in

Un român din Anglia a rămas fără mașina de 30.000 de lire sterline pe care și-a cumpărat-o

Un român și-a luat din Anglia un autoturism BMW seria 6 Gran Coupé, în valoare de aproximativ 30.000 de lire sterline, dar nu a apucat să îl conducă nici un kilometru, pentru că a rămas fără el.

Omul a decis să aducă mașina de lux în țară pe platformă, după ce a cumpărat-o.

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetățean român care transporta pe o platformă, un autoturism marca BMW, în valoare de 32.000 de euro, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 08.05.2019, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul român P.D., în vârstă de 31 ani, la volanul unei autoutilitare care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism marca BMV. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în luna martie a acestui an.

Față de cele constatate, cetățeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 32.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Traian Băsescu, acuzat că a turnat la Securitate sub numele de cod „Petrov”

V-ați gândit vreodată să faceți o procedură de mărire a penisului? Iată ce spun experții