in

Campionul Zmărăndescu își apără titlul IBA în fața britanicului Dan Lovett

Cătălin Zmărăndescu va lupta, sâmbătă, 21 septembrie, împotriva britanicului Dan Lovett, pentru a-și apăra titlul european IBA la box, câștigat în luna mai, după meciul împotriva irlandezului Aron Boyd.



Într-un interviu acordat Ziarului Românesc Weekly, Zmărăndescu a spus că nu îl interesează foarte mult palmaresul, dar ceea ce știe este că trebuie să câștige.

„Sunt pregătit pentru un meci de șase runde, însă dacă îl pot face KO din prima secundă nu voi ezita”, ne-a spus sportivul român, cunoscut pentru determinarea sa de a-și doborî adversarii cât mai repede.

Zmărăndescu, noul campion European IBA la box

Gala al cărui cap de afișeste meciul Zmărăndescu –Lovett  va avea loc la Circus Tavern, Meads Corne, Pourfleet, Essex, RM19 1TS. Intrarea se face începând cu ora 19.00, iar primul meci va avea loc la ora 20.00. Biletele costă 30 de lire și 50 de lire și pot fi procurate prin telefon (07854 878 466).

„Următorul meci”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, „va fi în noiembrie, când voi lupta pentru un alt titlu mondial în cușcă, în versiunea CFC. Meciul va fi transmis în direct de Sky TV.”

Despre stabilirea sa la Londra și încercarea de a obține, cât mai repede, cetățenia britanică, sportivul român ne-a spus că în viață este bine să alegi ceea ce este mai bun pentru tine: „Pentru mine, aici este un nou început, alături de fiul meu”.

La Londra, Cătălin are o sală de sport, „Zmărăndescu Sports Academy”, în colaborare cu „Titan`s Gym”. „Avem clase de box, thai boxing, MMA, wrestling. În plus, avem aerobic pentru fete și clase special pentru copii. De asemnea, facem și antrenamente personale 1-2-1, precum și programe de nutriție, slăbire și tonifiere.”

Pentru cei care doresc să se antreneze cu campionul Zmărăndescu, adresa sălii este Unit G4 Orbital Business Park, Argon Road, London N18 3BW, United Kingdom.

Zmărăndescu, victorie în 29 secunde

Cătălin Zmărăndescu a ținut să adreseze un mesaj cititorilor Ziarului Românesc Weekly: „Vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere, în special celor care mă urmează la fiecare meci!”

MM

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Debut de vis în Liga Campionilor pentru Mircea Lucescu: Real Sociedad-Şahtior Donetk 0-2

Vince Cable: declarațiile privind imigrația sunt „absolut toxice”