in

Regizorul Ștefan Constantinescu, invitat la CCR

Centrul Cultura Român vă invită, pe 24 octombrie, la o seară de scurt metraje și o întâlnire cu regizorul Ștefan Constantinescu. Evenimentul va avea loc de la ora 18.30, la sediul CCR din Londra, Ratiu Family Foundation, Manchester Sq , 18 Fizahrdinge, W1H 6EQ. Intrarea este gratuită, dar trebuie să vă rezervați din timp un loc la booking(at)romanianculturalcenter.org.uk.



Scurt metrajele lui Ștefan Constantinescu sunt bazate pe experiența sa personală și tratează teme precum violența, intimitatea și identitatea, prezentate într-o manieră complexă, dar extrem de accesibilă.

Artistul român a fost remarcat pe plan internațional la Bienala de la Veneția din 2009, când a reprezentat România cu filmele „Passagen” și „Troleibuzul 92”.

Între un spectacol pe care îl va susține la Muzeul de Artă Goteborg și participarea la Bienala Imagini în Mișcare B3 de la Frankfurt, Ștefan Constantinescu vine la CCR pentru a prezenta trei dintre filmele sale: „Six Big Fish”, „Family Dinner” și „Troleibuzul 92”.

Artistul vizual și regizorul Ștefan Constantinescu s-a născut în anul 1968 și trăiește și lucrează atât la Stockholm cât și la București. Munca sa cuprinde mai multe domenii artistice precum filmul, cartea și pictura.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sky News: Românii imigrează pentru salarii mai bune, nu pentru beneficii

David Cameron: Snowden şi The Guardian au adus atingere securităţii naţionale