in

Previziuni sumbre pentru piața imobiliară din Marea Britanie: Prețurile locuințelor vor scădea cu 13%

Prețurile la locuințe în Marea Britanie vor scădea în medie cu 13%, pe măsură ce vânzările scad, iar veniturile sunt afectate de criza coronavirus, scrie Daily Mail.

De asemenea, se preconizează că piața locuințelor va scădea cu o șesime, din cauză că mii de britanici își pierd locurile de muncă.

Yorkshire și estul Angliei se așteaptă să fie cel mai rău afectate, acolo unde prețurile locuințelor au scăzut deja cu 16,5% în acest an.

Prăbușirea prețurilor ar duce la scăderi cu până la 38.000 de lire sterline față de prețul unei locuințe obișnuite din Marea Britanie.

Marea Britanie se închide. Oamenii nu mai au voie să părăsească locuințele decât în scopuri limitate. Magazinele care vând lucruri neesențiale vor fi închise

Efectul Brexit: Europenii nu mai închiriază locuințe în Londra

Piața s-a oprit, de asemenea, deoarece cumpărătorii nu pot cumpăra. Cifrele, publicate de Cebr, vin după ce același think-tank a avertizat că blocarea a redus activitatea economică cu 31%.

În general, prețurile medii ale locuințelor din Marea Britanie vor scădea cu 13%. Scoția și sud-estul Angliei vor avea cele mai bune prețuri, cu scăderi între 10,5% și 11%.

Sud-vestul este de așteptat să scadă cu 13%, Țara Galilor – 14,5%, estul Midlands – 12,5% și Londra 11,25%. Piața din Irlanda de Nord va scădea cu 16,5%.

Agenții imobiliari au fost, de asemenea, obligați să închidă agențiile, iar afișările și mutările proprietăților sunt fie anulate, fie amânate pe termen nelimitat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Restricțiile din Marea Britanie continuă până pe 7 mai. 84% dintre britanici au probleme financiare

Cheltenham: „Covidiot” de 24 de ani, la pușcărie după ce a scuipat un ofițer de poliție în duminica Paștelui