in

Româncă aflată în izolare în UK, bătută crunt de fostul soţ. Bărbatul era nervos că şi-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei

Izolarea naşte monştrii. O româncă de 46 de ani, aflată în izolare la domiciliu, în Marea Britanie, a fost bătută şi traumatizată de fostul soț, de care era separată, dar cu care continua să locuiască.
Potrivit Daily Mail, cei doi s-au separat în 2019, după ce Cristina Coman a suferit 14 ani de abuz din partea soțului ei, Sorin Alpopi.
Femeia și-a găsit o nouă locuință, în cartierul Wandsworth din sud-vestul Londrei, însă bărbatul ar fi venit să locuiască și el acolo.
Pe 5 aprilie, femeia a fost atacată de soț, care ar fi lovit-o în mod repetat. Ea a susținut, de asemenea, în fața polițiștilor, că timp de mai mult timp, bărbatul i-ar fi luat telefonul mobil, i-ar fi șters toate contactele și i-ar fi luat și pașaportul britanic.

Motivul este acela că ar fi încercat să o oblige să plece în România, pentru a rămâne el singur în locuința din Londra.
În fața judecătorilor, avocatul lui Alpopi a susținut că bărbatul a acționat astfel pentru că a rămas fără loc de muncă din cauza măsurilor de izolare.
“Pare că a acționat astfel din cauza alcoolului. Atunci când bea, bărbatul devine violent. El lucra ca șofer, însă acum rămăsese fără loc de muncă”, a precizat avocatul.

Sursa citată notează că, în Anglia, s-a înregistrat o creștere cu 25 de procente a abuzurilor domestice, de la debutul crizei Covid-19.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Președintele Iohannis anulează „acordul” MAI cu BOR. «Stați acasă! Altfel, după sărbători vom avea înmormântări!»

să se închine la moaşte

Se întâmplă în România în plină pandemie: zeci de cadre medicale au ieşit în faţa spitalului să se închine la moaşte