in ,

Daily Mail: Boris Johnson este acum atât de înspăimântat de coronavirus încât ar putea păstra restricțiile până în 2021

Marea Britanie ar putea să se confrunte cu restricții până în 2021, pe fondul faptului că lupta premierului Boris Johnson cu coronavirusul l-a făcut pe acesta excesiv de temător, scrie Daily Mail.

Există surse care susțin că primul ministru este înfricoșat de coronavirus, cu toate că problemele economice ale statului ar putea face mai mult rău decât pandemia.

 În acest moment, guvernul ar fi împărțit între „porumbei”, care doresc menținerea restricțiilor și „șoimi”, care spun că NHS poate face față unui val mai mare de pacienți și de acea susțin relaxarea măsurilor.

Premierul, care se află în recuperarea după infectarea cu coronavirus, a transmis că singura prioritate a guvernului este evitarea unui „al doilea vârf” al focarului.

Boris Johnson a fost externat, își va continua convalescenţa la Chequers

A doua zi de terapie intensivă pentru Boris Johnson. “El a continuat să lucreze pentru voi… Acum rugaţi-vă pentru el”

Există voci din guvern care spun că Johnson a încetat să mai utilizeze sintagma „strategie de ieșire” și că, în schimb, dorește ca restricțiile să continue până la sfârșitul anului.

„Porumbeii” susțin că există avertismente din partea oamenilor de știință potrivit cărora chiar și o întoarcere ușoară la viața normală ar duce la o creștere dezastruoasă a cazurilor.

Astfel că nu există nicio perspectivă de ameliorare a măsurilor de blocare înainte de 11 mai.

Potrivit The Times, Boris Johnson se gândește mai mult la „o blocare mai lungă care are ca scop conducerea virusului aproape de eradicare, permițând izolarea ocazională și oprirea prin testarea și urmărirea contactelor”.

Ministrul Sănătății, Matt Hancock, care a contractat, de asemenea, coronavirusul, solicită o abordare de siguranță, în ceea ce privește faptul că un al doilea val al virusului va fi mai periculos decât impactul blocării.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ONS: Cifra reală a morților infectați cu coronavirus în UK ar putea fi mult mai aproape de 23.000

Speranțe ruinate în Marea Britanie. Numărul deceselor zilnice aproape s-a dublat, după două zile de scădere. 873 de morți în ultimele 24 de ore