in

Boris Johnson le transmite britanicilor că este prea devreme pentru o relaxare

Premierul britanic Boris Johnson îi va avertiza azi, 30 aprilie, pe locuitorii Marii Britanii că nu va risca al doilea val al coronavirusului prin relaxarea timpurie a restricțiilor.

Primul ministru este de așteptat să conducă conferința de presă zilnică din Downing Street pentru prima dată în această lună.

Surse guvernamentale au declarat că acesta va saluta progresele înregistrate de punerea sub control a virusului și ajutorul acordat NHS.

Dar, de asemenea, va aduce la cunoștința publicului faptul că este dificil să se relaxeze restricțiile care costă economia britanică 2 miliarde de lire sterline pe zi.

Boris Johnson va avertiza că Guvernul nu va recomanda ridicarea niciunei măsuri care ar putea duce la o creștere exponențială a răspândirii virusului.

Boris Johnson, prima declarație după ce a reintrat în pâine: „Este prea devreme să relaxăm măsurile, al doilea vârf ar fi un dezastru”

Cabinetul se va reuni în această dimineață, 30 aprilie, pentru a discuta despre „faza a doua” a luptei cu coronavirusul.

Datele publicate miercuri, de Ministerul Sănătății, au arătat că Marea Britanie are una dintre cele mai mari rate de deces din lume, mai ridicată decât în Spania și Belgia pe cap de locuitor.

De asemenea, Ministrul de Externe, Dominic Raab, a atras atenția asupra pericolelor unei ieșiri premature din blocaj, dând exemplul Germaniei: „Cancelarul Merkel a precizat că ar putea fi nevoie de o a doua blocare în Germania, dacă rata infecției va continua să crească”.

Miniștrii lucrează în prezent la o serie de ghiduri care detaliază restricțiile ce vor continua chiar și atunci când restricțiile vor fi reduse.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

cauză a decesului

Medicii trebuie să raporteze COVID-19 drept cauză a decesului chiar dacă doar presupun că infectarea ar fi fost cauza

Româncă din Anglia, a plecat în România să-și vadă tatăl pe moarte, dar a ajuns în carantină. „Ni s-a spus: «sunaţi-l pe preşedinte!»”