in

Stoke-on-Trent. Proaspăt căsătorit în România, revine în UK și violează o femeie. Român condamnat la 7 ani

Pavel Ocneanu, un român de 30 de ani, a fost condamnat la șapte ani de închisoare după ce a atacat o femeie, în Stoke-on-Trent, la doar câteva ore de la întoarcerea sa în Marea Britanie din România, unde fusese să se căsătorească.

Potrivit Curții Coroanei din Stoke-on-Trent, Ocneanu și-a lăsat noua soție acasă și a plecat la o petrecere în Shelton. Acolo a spionat o femeie care coborâse dintr-un taxi din apropiere.

Ulterior, el a pretins că a făcut sex cu aceasta în mod consensual, după ce ea s-a aruncat la el în mașină.

Juriul a decis însă că femeia era într-o stare avansată de ebrietate și nu ar fi putut fi în stare să își dea acordul. Potrivit curții, victima a început să se lupte să iasă afară din mașină, dar fost împinsă înapoi de violator.

Numărul cazurilor de violență domestică a explodat în Londra în timpul restricțiilor. Peste 4.000 de persoane arestate

Un localnic era în apropierea ferestrei dormitorului când a auzit deschizându-se o ușă a mașinii, zgomote de pași și o femeie urlând îngrozită după ajutor.

Femeia a sunat la poliție, iar Ocneanu a fost arestat. Reținut, românul a susținut că a fost atras într-o capcană.

Cu toate acestea, a fost găsit vinovat pentru viol și închis pentru șapte ani. De asemenea, el va fi trecut în registrul infractorilor sexuali pe viață.

„Ai profitat sexual de o femeie care era afectată în mod clar și evident de alcool. Este, de asemenea, clar că a suferit un prejudiciu psihologic”, a spus judecătorul.

Ocneanu tocmai revenise din România pe 30 aprilie 2018 – cu o zi înainte de viol. Plecase acolo pentru a se căsători cu partenera sa și pentru a-și boteza copilul.

La petrecere s-a întâlnit cu prietenii săi. După ce a părăsit proprietatea și s-a urcat în mașină, a atacat victima.

Aceasta părăsise un club de noapte la primele ore ale dimineții, în urma unei altercații. Femeia coborâse dintr-un taxi și Ocneanu o văzuse alături de alte două femei, de care s-a despărțit.

A jefuit și violat o bătrână de 83 de ani. Căutat în toată Europa, a fost prins în Sicilia de carabinieri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nicu Alifantis vs Mircea Badea. „Nu vă permit”. ”Schimbați canalul”. Cine urlă “F#t#-ți m#rții m#-tii de…”?

Trenuri pline și blocaje în trafic, după ce Boris Johnson le-a cerut oamenilor „să meargă la muncă” fără „să utilizeze transportul în comun”