in

Britanicii, interziși în Grecia după ce această țară va ridica restricțiile pentru turiști

Grecia va interzice milioanelor de britanici să intre în țară după ce va ridica restricțiile pentru turiștii străini, începând de luna viitoare.

Guvernul elen a anunțat că vor fi acceptați turiști din 29 de țări, atunci când zborurile internaționale se vor relua, pe 15 iunie.

Însă ministrul Turismului din Grecia, Haris Theoharis, a declarat pentru ITV News că înregistrările raportate de Marea Britanie cu privire la coronavirus în ultima lună nu sunt suficient de bune pentru a fi acceptați în vacanță.

„Cred că Marea Britanie are o diferență mare în ceea ce privește starea medicală actuală a țării în comparație cu Grecia, așa că nu cred că este probabil să fie pe listă”, a spus el.

Țările de unde se va putea pleca în vacanță în Grecia sunt; Albania, Australia, Austria, Macedonia de Nord, Bulgaria, Germania, Danemarca, Elveția, Estonia, Japonia, Israel, China, Croația, Cipru, Letonia, Liban, Lituania, Malta, Muntenegru, Noua Zeelandă, Norvegia, Coreea de Sud, Ungaria, România , Serbia, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă și Finlanda.

Lista a fost întocmită după un studiu al profilului epidemiologic al țărilor de origine ale turiștilor și după luarea în considerare a anunțurilor Agenției Europene pentru Siguranța Aviației (AESA), precum și a propunerii relevante a Comitetului pentru Boli Infecțioase.

Palatele regale, fără milioanele de turiști. Câte milioane de lire sterline pierde Regina Marii Britanii din cauza restricțiilor

Turiștii din țările de pe listă vor fi testați aleatoriu în aeroporturi.

Guvernul Greciei a declarat că lista va fi extinsă de la 1 iulie și că datele privind coronavirusul vor fi monitorizate în continuare, oferind o speranță britanicilor că ar putea totuși să își facă vacanța în această vară.

Vestea vine după ce britanicilor li s-a spus că vor fi pe lista neagră din Cipru atunci când se va redeschide sezonul de vară.

Ciprul va permite zboruri din Grecia, Malta, Bulgaria, Norvegia, Austria, Finlanda, Slovenia, Ungaria, Israel, Danemarca, Germania, Slovacia și Lituania în prima etapă.

Elveția, Polonia, România, Croația, Estonia și Republica Cehă vor fi toate permise în Cipru în a doua etapă, începând cu 20 iunie.

Vizitatorii vor trebui să fie testați negativ cu maxim 72 de ore înainte de zbor, dacă doresc să fie acceptați în prima etapă.

Celebrul Colosseum din Roma, cel mai vizitat monument turistic din Italia, se va redeschide pe 1 iunie. ”Va fi iluminat în culorile drapelului italian”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

cel mai bătrân bărbat

Cel mai bătrân bărbat din lume este un român. Are 111 ani și șapte luni

Marea Britanie se confruntă cu cea mai secetoasă lună mai din ultimii 124 de ani. Temperaturile ce depășesc 27 de grade