in

Boris Johnson va prezenta o nouă relaxare a restricțiilor. Distanțarea, redusă la un metru

Cinematografele, muzeele și galeriile de artă vor începe să se redeschidă în Anglia de pe 4 iulie. Anunțul va fi făcut azi, 23 iunie, de premierul Boris Johnson, care va prezenta o nouă relaxare a restricțiilor.

Potrivit BBC, spațiile respectiv, închise de la mijlocul lunii martie, vor putea primi vizitatori, atât timp cât vor fi luate măsuri de siguranță.

Primul ministru trebuie, de asemenea, să stabilească modul în care pub-urile se pot redeschide în condiții de siguranță, în urma revizuirii regulii de distanțare de 2 metri.

 Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a declarat luni, 23 iunie, că virusul este „în retragere”.

Hancock a spus că Anglia este în măsură să relaxeze și mai mult restricțiile, dar guvernul a avertizat că situația se poate schimba dacă numărul noilor infecții va crește.

Boris Johnson va face anunțul așteptat de toți. De pe 4 iulie viața în Marea Britanie se va schimba

Luni au fost anunțate mai puțin de 1.000 de cazuri noi confirmate, cea mai mică cifră zilnică de la blocarea de pe 23 martie, în timp ce numărul de persoane aflate în spital a scăzut sub 5.000.

Numărul deceselor zilnice a scăzut la 15, cel mai mic număr din 15 martie.

Cifrele Oficiului pentru Statistică Națională arată că numărul de decese în Anglia și Țara Galilor în săptămâna care s-a încheiat pe 12 iunie a fost sub 10.000, pentru prima dată în acest an, deși încă nu a revenit la nivelurile normale.

În Anglia și Țara Galilor au fost înregistrate 9.976 de decese, în scădere cu 10.709 față de săptămâna precedentă – cu 6% peste media din ultimii cinci ani.

Astăzi, premierul este așteptat în fața parlamentului de la ora 12.30, pentru a anunța că distanțarea de 2 metri va fi redusă la un metru, din 4 iulie.

Acest lucru va permite mai multor pub-uri, restaurante, hoteluri și pensiuni să se redeschidă pentru prima dată în mai mult de trei luni.

Spania a intrat în a treia fază de relaxare, a deschis barurile, cluburile de noapte, arenele de lupte cu tauri și cazinourile

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milioane de locuri de muncă ar putea dispărea în Europa. Marea Britanie, una dintre țările afectate

Zborurile din România către și dinspre Marea Britanie rămân suspendate. Următoarea revizuire, pe 29 iunie