in

I-au ținut cuțitul la gât unui bărbat de 81 de ani pentru a-l obliga să scoată bani de la bancomat. Români condamnați în Ipswich

Un tânăr de naționalitate română a fost condamnat după ce a recunoscut că a făcut parte dintr-un grup care a tâlhărit un bărbat de 81 de ani, în 2018.

Cristi Bahica, de 23 de ani, s-a prezentat miercuri, 17 iunie, la Tribunalul Coroanei din Ipswich, unde a fost condamnat la un total de cinci ani de închisoare, cuprinzând două mandate consecutive de 30 de luni. Unul pentru infracțiunea de tâlhărie; iar al doilea pentru un atac cu vătămări corporale grave.

Pe 22 august 2018, un grup de bărbați a bătut la ușa unui bărbat în vârstă de 81 de ani, din zona Handford Road.

Un sucevean abia întors din Anglia, tâlhărit în satul natal de un prieten

Crezând că ar putea fi lucrători de la gaze, omul le-a deschis ușa, iar infractorii au năvălit în casă.

Doi dintre ei au căutat apoi în fiecare cameră din casă, în timp ce un altul a rămas cu el. Unul dintre suspecți a ieșit apoi din bucătărie cu un cuțit pe care l-a pus la gâtul victimei.

L-au dus apoi pe bătrând la un bancomat, unde l-au forțat să scoată bani pentru ei.

Au plecat cu 100 de lire sterline și telefonul mobil al bărbatului.

Acuzat inițial de tâlhărie, Bahica negat această infracțiune, susținând că nu a fost prezent la momentul intrării în casă, ci a fost prezent doar atunci când grupul s-a întors de al bancomat și astfel s-a declarat vinovat doar pentru infracțiunea de furt.

Pentru cealaltă infracțiune, Cristi Bahica a fost condamnat săptămâna trecută. Românul, alături de o altă persoană, au lovit de mai multe ori un bărbat cu un par.

După executarea pedepselor, românul va fi extrădat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – Imaginile groazei în Brixton. Oamenii furioși distrug mașini de poliție. Zeci de polițiști răniți

Tânără de 19 ani, dispărută în zona Ilford, împreună cu copilul ei de opt săptămâni