Menu
in

JAF la drumul mare:180 de lire sterline, o cursă de trei minute cu ricșa în centrul Londrei

Un escroc care a cerut 180 de lire sterline pentru o cursă de 3 minute cu ricșa în centrul Londrei, a fost obligat de Poliția Metropolitană să returneze banii clientelor.

Două femei au fost păcălite de escroci după ce inițial li s-a spus că o călătorie de trei minute va costa 18 lire sterline.

Dar când au trebuit să plătească, li s-a adăugat un zero suplimentar, astfel că au scos din buzunare 180 de lire sterline.

Femeile au contactat polițiștii care au reușit să dea de urma escrocului. Polițiștii i-au spus conducătorului de ricșă să returneze integral banii furați femeilor.

„Metoda Covid”, o nouă escrocherie prin telefon. Tot mai mulţi bătrâni cad victime

Consilierul Heather Acton, membru al cabinetului pentru comunități și regenerare la Consiliul Westminster, a declarat: „Operatorii de Pedicab sunt o pacoste fără licență care afectează West End de ani de zile, prădând turiștii și rezidenții locali. Există puține reglementări cu privire la aceștia și nu sunt asigurați – există probleme serioase de siguranță în jurul lor.”

„Este timpul ca Guvernul să acționeze și să se asigure că acești conducători sunt supuși verificărilor de siguranță și plătesc taxe rutiere. Locuitorii merită un răgaz de zgomot, iar vizitatorii noștri ar trebui să fie protejați de practici oneroase și de escrocherii”, a declarat consilierul.


…180 de lire sterline, o cursă de trei minute cu ricșa în centrul Londrei. Ce măsuri a luat poliția…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]
Exit mobile version