in

Un renumit actor australian e sigur că Australia va renunța la monarhia britanică: ”O parte naturală a evoluției”

Actorul australian Hugh Jackman este de părere că este inevitabil că țara sa va renunța la monarhia britanică și că va deveni o republică în viitor, relatează BBC.

Cunoscutul actor a făcut afirmația în timpul unui interviu, duminică. El a spus că ruperea Australiei de Regatul Unit și de familia sa regală reprezintă „o parte naturală a evoluției”.

Citiți și: ”Moneda rară de 50p” se vinde cu 1.500 de lire sterline, sunt mii în circulație chiar acum

Jackman a precizat, însă, că nu ține „ranchiună față de Regele Charles” sau față de familia regală și că le dorește „tot ce e mai bun”. Părinții starului australian sunt amândoi din Regatul Unit, iar el spune că în copilărie obișnuiau să sărbătorească momentele importante din familia regală.

„Tatăl meu ne-a oprit din tot ce făceam în 1981 pentru a urmări nunta regală a prințesei Diana cu prințul Charles”, a spus el. În ciuda faptului că crede că Australia va deveni o republică, Jackman spune că apreciază și admiră munca făcută de familia regală.

„Am întâlnit-o pe regină de mai multe ori, și pe regina mamă și pe prințul Charles, și am văzut și simțit o dorință sinceră de a fi în serviciul publicului”, a adăugat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

batrani uk

Lipsesc îngrijitorii de bătrâni în Marea Britanie! Sute de mii de pensionari suferă din cauza deficitului de personal

Revolut își lansează propriul card de credit

Revolut sfidează băncile tradiționale și își lansează propriul card de credit: „Fără comisioane”