Menu
in

Adolescenți din Marea Britanie condamnați la închisoare pe viață, au înjunghiat mortal un băiat de 15 ani

Adolescenți din Marea Britanie condamnați la închisoare pe viață, au înjunghiat mortal un băiat de 15 ani în timp ce se întorcea de la școală.
Khayri Mclean a fost ucis în timp ce se întorcea acasă de la școala sa din Huddersfield împreună cu prietenii. Cei doi inculpați, în vârstă de 15 și 17 ani, se îmbrăcaseră în haine negre și cagule negre și se ascunseseră pe o alee așteptând să treacă.
>>>Tragedie în Anglia, român de 29 de ani ucis de o mașină condusă de un șofer beat

Adolescenți din Marea Britanie condamnați la închisoare pe viață

La tribunalul Leeds Crown Court au fost difuzate imagini de pe camerele de supraveghere cu ei sărind afară și ucigându-l pe Khayri înainte de a scăpa. Ambii inculpați aveau cuțite mari.

Khayri a fost ajutat să se ridice în picioare de prietenii săi și a început să se întoarcă la școală înainte de a se prăbuși. Era sfârșitul zilei de școală, iar copiii “se înghesuiau să iasă” chiar în momentul în care el zăcea sângerând pe trotuar, a auzit instanța.

Băiatul a fost ajutat de un medic care trecea prin zonă și de paramedici și a ajuns încă în viață la spitalul din Leeds, unde a murit.

Închizându-i pe băieți, judecătoarea, dna Justice Farbey, a declarat că nu este clar care a fost motivația, dar că este posibil să fi fost legată de o bandă.

sursa: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
Exit mobile version