Menu
in

Bărbat din Marea Britanie închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât

Bărbat din Marea Britanie închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât. Un bărbat a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea fiului său în vârstă de 11 ani, pe care l-a lovit în mod repetat și l-a dus într-un parc de unde a spus serviciilor de urgență că copilul său a căzut dintr-un copac.
>>>Reforma chiriilor: Proprietarii din Anglia vor putea evacua mai ușor chiriașii

Bărbat închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât

Harrison a negat inițial acuzația și a declarat poliției că rănile lui Mikey au fost cauzate de faptul că acesta a căzut dintr-un copac în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea în Shipley Country Park, la nord-est de Derby. Ulterior, el a recunoscut că și-a lovit fiul în abdomen de mai multe ori.

Judecătorul Smith KC, care l-a condamnat joi pe Harrison la tribunalul din Derby, a declarat că acuzatul a mințit în legătură cu crima și că și-a dus fiul în parc ca parte a unei tentative de mușamalizare.

Judecătorul i-a spus acuzatului: “[v-ați] angajat într-o șaradă menită exclusiv să vă protejeze. Asta pentru că îl atacaserăți pe fiul dvs. de 11 ani, Mikey. L-ați lovit de mai multe ori. Cel puțin una dintre aceste lovituri a fost atât de puternică încât i-a lacerat ficatul.

“În loc să înfruntați ceea ce ați făcut, ați sunat la serviciul de ambulanță pentru a raporta că Mikey a căzut dintr-un copac. “Ceea ce ați făcut în acea dimineață a pus capăt vieții unui băiețel și a golit viețile multor altora.”

Copilul era “subnutrit” și cântărea 24 kg

Harrison a purtat un tricou pe care scria “family” în timp ce a fost condamnat la închisoare pe viață, cu o pedeapsă minimă de 21 de ani și șase luni.

Judecătorul a declarat că un patolog a concluzionat că Mikey, care era “subnutrit” și cântărea 24 kg în momentul morții sale, nu a murit imediat și ar fi dezvoltat dureri și greață din ce în ce mai mari după ce a primit rănile.”Este foarte posibil să fi supraviețuit cu un tratament prompt și adecvat”, a declarat Smith.

Procurorul Peter Joyce KC a declarat în fața instanței: “Acuzatul a spus că a fost într-o zi cu Mikey în Shipley Park și că se jucau de-a v-ați ascunselea.

“Inculpatul a spus că nu l-a văzut pe Mikey cățărându-se într-un copac, dar l-a auzit căzând. Întreaga relatare a căzăturii a fost o ficțiune totală. Aceasta a fost inventată de inculpat pentru a ascunde faptul că el însuși își rănise mortal fiul.”

Apelul la 999 pe care Harrison l-a făcut către serviciile de urgență, în care a raportat rănile fiului său, a fost efectuat la aproape patru ore după atac.

O examinare post-mortem a concluzionat că existau “multiple traumatisme și răni cu obiecte contondente la nivelul feței, capului, brațelor, spatelui și gâtului”, iar Joyce a declarat că cauza morții a fost dată ca fiind “o lacerație la nivelul ficatului cauzată de multiple răni cu obiecte contondente”.

sursa: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Exit mobile version