in

Tragedie în Anglia, român de 29 de ani ucis de o mașină condusă de un șofer beat

Român accidentat mortal în Anglia

Român accidentat mortal în Anglia – Tânărul de 29 de ani, din Botoșani, se afla în Anglia la muncă. Circula cu o motocicletă când a fost lovit de un BMW, condus de șofer de 33 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul mașinii ar fi intrat pe contrasens.
>>> Citește și: Microbuz care venea din Anglia, accident cumplit în Ungaria, doi morți și nouă răniți – VIDEO

Român accidentat mortal în Anglia

Poliția caută martori ai accidentului sau imagini de la fața locului. Coliziunea a avut loc în Haslington, lângă Crewe, pe 31 martie, în jurul orei 11.20. Românul a fost găsit la fața locului cu leziuni grave și a fost dus la spital, unde a decedat. Șoferul BMW-ului a fost inițial reținut, iar apoi eliberat pe cauțiune.

Acum, familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

„Îndraznesc să scriu aceste cuvinte pentru a apela la ajutorul dumneavoastră în stringerea unui fond pentru a reînpatria trupul lui Brumar Răzvan decedat în urma unui tragic accident rutier în Anglia.

Colegi, prieteni si toti cei care pot da o mînă acestei mame cu grave probleme de sănatate vă rog din suflet haideți să o ajutam. Brumar Viorica, IBAN RO63BTRLRONCRT0247210201 sau să o contactați personal la numărul de telefon 0040748157836, în Botosani. Drum bun spre îngeri dragul nostru Razvan, nu te vom uita niciodată”, este apelul familiei, scrie botosaninews.ro.
>>> Citește și: Șoferul vinovat de cel mai grav accident din România urma să vină în Anglia la muncă

Răzvan lucra ca livrator

Răzvan Brumar accidentat mortal în Anglia – Răzvan se stabilise în Marea Britanie, în Crewe, de aproape 8 ani. Lucra ca livrator, dar și la un magazin de electrocasnice pentru a strânge bani, scrie antena3.ro.

Apropiații tânărului sunt în stare de șoc. Pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe.

“Om drag, Om frumos vei trăi mereu în inimile noastre”.

“Dumnezeu să te ierte, Razvan, prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi”.

“Cu mare durere în suflet anunțăm moartea fulgerătoare şi prematură a dragului nostru fin, Răzvan, într-un accident rutier(Anglia). Chipul tau blând și zâmbetul tău contagios vor ramîne mereu în inimile noastre! Drum bun spre îngeri suflet bun şi respectos! Suntem alaturi de mama lui, Viorica, la această mare durere! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să -l ierte!”.
>>> Citește și: Șase persoane rănite după ce au fost lovite de mașină în nordul Londrei, șoferul a fugit de la locul accidentului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Femeie de 87 de ani din Marea Britanie moartă de frig

Femeie de 87 de ani din Marea Britanie moartă de frig, refuza să pornească încălzirea de frica facturilor mari

Profesorii Anglia pragul sărăciei

Profesorii din Anglia în pragul sărăciei: unul din trei renunță la mese pentru a supraviețui