Menu
in

Agresor sexual „extrem de periculos”, arestat după ce a evadat din închisoare

Un agresor sexual „extrem de periculos” care a evadat din închisoare a fost găsit și arestat după patru zile.

Căutarea pentru găsirea lui Paul Robson, în vârstă de 56 de ani, a fost lansată duminică, iar poliția a avertizat că acesta ar putea „să provoace un rău real oricărei persoane pe care o întâlnește”.

El a fost arestat după ce a fost descoperit în zona Skegness, East Midlands, Anglia, în jurul orei 9.30 și rămâne în arest, scrie Metro.

Robson, care ispășește o închisoare pe viață pentru tentativă de viol și agresiune, a dispărut din închisoarea HMP North Sea, Boston, Lincolnshire.

Anglia: Agresor sexual „extrem de periculos” evadat din închisoare. Este condamnat pe viață

La acea vreme, detectivul șef Andy Cox a spus: „Robson este un infractor sexual periculos și, deși prezintă un pericol deosebit pentru femei și copii mici, cred că poate provoca un rău real oricui îl întâlnește.”

Superintendentul șef al comandantului zonei de est a poliției, Kate Anderson, a anunțat, joi: „Suntem încântați să raportăm că l-am arestat pe Paul Robson. Suntem recunoscători membrilor publicului pentru ajutorul și sprijinul acordat în împărtășirea apelurilor noastre și, de asemenea, dorim să le mulțumim tuturor celor care au sunat în legătură cu potențiale apariții ale lui. De asemenea, am dori să mulțumim agențiilor partenere și ofițerilor noștri pentru că au lucrat neobosit pentru a-l reține pe Robson.”


…Agresor sexual „extrem de periculos”, arestat după ce a evadat din închisoare…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version